Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem fel a férjem nevét? Nem tudok dönteni. A kötőjeles megoldás nem tetszik mivel tucat neve van mindkettőnknek.
Figyelt kérdés
Balogh Ernőné
Balogh Ernőné Tóth Julianna
Baloghné Tóth Julianna
2014. jún. 1. 14:18
1/15 anonim válasza:
Az én páromnak nincs tucatneve, csak nekem, de a kötőjeles számomra olyan elcsépelt, ráadásul nem is hangzik jól.
Én a Baloghné Tóth Julianna verziót választottam.
2/15 anonim válasza:
Esetleg Balogh Julianna? Én így vettem fel.
3/15 anonim válasza:
Egy igazi nő nem veszi fel a férje nevét!
4/15 anonim válasza:
Balogh Julianna. Én is így vettem fel.
5/15 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, ha már férjhez megyek akkor nem tartom meg a lánykori nevem.
2014. jún. 1. 14:25
6/15 anonim válasza:
És idegenektől várod a megoldást, mert nem tudsz egyedül dönteni... jó lehet így élni :D Na mindegy. Ne vedd fel a nevét, minek? Az én feleségem se vette fel a nevemet.
7/15 anonim válasza:
Harmadik verzió
Én is úgy akartam, de nagyon rosszul hangzik :( a többi megoldás nekem nem tetszik, ezért maradok a lánykorinál
9/15 anonim válasza:
Baloghné Tóth Julianna
Balogh Julianna
Én a kettő közül választanék.
Balogh Ernőné azért nem, mert ha bemutatkozol, akkor sem tudják hogyan szólítsanak.
A Balogh Ernőné Tóth Julianna egyszerűen nagyon hosszú.
10/15 anonim válasza:
Baloghné Tóth Julianna
A kötőjeles számomra is elcsépelt, tucatnév lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!