Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác ő 8. os és nagyon tetszik. Vajon akar tölem valami többet?
hát kicsi az esélye:S
de attól is függ hogy mennyire vagy érett a korodhoz képest bár ilyenkor a legtöbb srácnak a szexen jár már az esze-...
üdv:egy nyolcadikos
Ne legyetek már ennyire negatívak. Igen lehet, hogy 11 évesen még nem kéne pasizni, de gondoljatok bele, hogy 11 évesen minden második nap másba letettek szerelmesek. Igen, nagy valószínűséggel tombolnak benned a hormonok, és neked annyira tetszik már, hogy beképzeled magadnak, hogy te is neki. Nem rossz indulatból mondom, hanem tapasztalatból. Sajnálatos módon én se mondok mást mint az előzők: Valószínű, hogy nem akar tőled semmit. Ha meg igen, ne menj bele :D
Ha a válaszomat rossz indulatúnak véled: Akkor nem is való neked pasi. Még nem vagy megérve rá. (Különben is, talán én vagyok az egyetlen aki melletted áll..;))
Ha a válaszomat jó indulatúnak véled: Van rá esély, hogy tényleg érett vagy a korodhoz képes. De egy hím egyedben se bízz meg!..
Gondolj bele, hogy egy nyolcadikos, nem egy ötödikest fog magának 'kipécézni'. Ha meg igen, akkor felnőtt korában pedofil lesz :D Sok szerencsét..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!