Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy vegyem rá a férjemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a férjemet?

Figyelt kérdés
Fèrjem kisvàrosi ember, egy-kèt szòt furcsàn ejt, fèlek a kisfiam is ìgy tanulja meg. Hogyan bìrjam rà a fèrjemet a szèp ejtèsre? Gondolok itt ilyenre pl: egyed (edd), vigyed ( vidd), màma (ma)..enyimè, tiedè... stb engem ez annyira elkeserìt :(
2014. aug. 18. 19:59
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
18%
A kérdés csak annyi, hogy van-e sokkolód...?:)
2014. aug. 18. 20:28
 12/48 anonim ***** válasza:
98%
Sznob? Akkor matol kezdve beszeljetek franciaul, az nagyon elokelo... a magyar beszed annyira mezei...
2014. aug. 18. 20:28
 13/48 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk mindenki így beszél, minden embertől hallottam ezeket (az enyimé, tiedén kívül) még pesti emberektől is.

Egyáltalán nem gáz

2014. aug. 18. 20:29
 14/48 anonim ***** válasza:
98%

Esetleg hozzátehetitek a "jösztök" szót is a jöttök helyett. De nálunk mindenki a jösztököt használja :)

És gyakran hallom falusi ismerősöktől, fiataloktól is a máma, evvel-avval, enyimé stb szavakat. Nem ciki egyáltalán.

2014. aug. 18. 20:37
 15/48 anonim ***** válasza:
86%

Hallod nyócas, hidd el nékem, sok helyütt van még, ahun így beszílnek az emberek!Oszt fel se tűnik egyiknek se!

Kedves kérdező.

Ha tényleg annyira sznob a város ahol éltek, akkor sajnos esélyes, hogy a gyereket emiatt majd piszkálják. Engem is piszkáltak, pedig falun(!) jártam általánosba. Városi tanítónőm volt, na....

Megtanulja mindkét nyelvjárást, és majd ő eldönti, hogy neki hogyan kényelmesebb, jobb beszélni.

Minden esetre szégyellni nem kell egyiket sem. Szerintem.

2014. aug. 18. 20:41
 16/48 anonim válasza:
98%

Mégis kinem sz**ja le hogyha nem tetszik vkinek a kiejtésem?

Kezdhetnéd azzal hogy elmondod neki.

Utánna ő nevet rajta egyet, majd te rájössz mekkora irtózatos fa***ágot mondtál a férjednek és eszedbejut hogy a saját családod kiejtése nem tetszik...jó ég xDDD

Mindig a körülötted lévők legyenek a legfontosabbak.

2014. aug. 18. 20:42
 17/48 anonim ***** válasza:
6%

"Elõìtéletes seg.gfej lehet hogy nem vagy, de nagyon agyhalott ,ha azt hiszed amiért kiìrod majd nem pontoznak le :D

Màr csak azért is... ;)"

Naiv lennék, ha azt hinném, ilyen kis csakazértis nyomorékok nem pontoznának le. ;)

2014. aug. 18. 20:43
 18/48 anonim ***** válasza:
98%
Az én szüleim is így beszélnek, és mégis megtanultam "normálisan" beszélni.
2014. aug. 18. 20:44
 19/48 anonim ***** válasza:
93%
Az én családom is így beszél, mégis, se én, se a testvéreim nem vettük ezt át. Bekerül majd a gyerkőc a közösségbe (ovi, suli), és ott fog formálódni a szókincse, beszéde. Nem fog így beszélni.
2014. aug. 18. 20:48
 20/48 anonim ***** válasza:
97%
Én makón születtem, szegedre költöztem jó néhány éve. Nem beszélek parasztosan, jó lehet, hogy több helyre mondok ö betűt mint néhány ember de még soha senki nem csúfolt emiatt és nem nézett hülyének sehol
2014. aug. 18. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!