Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a férjemet?
Nálunk mindenki így beszél, minden embertől hallottam ezeket (az enyimé, tiedén kívül) még pesti emberektől is.
Egyáltalán nem gáz
Esetleg hozzátehetitek a "jösztök" szót is a jöttök helyett. De nálunk mindenki a jösztököt használja :)
És gyakran hallom falusi ismerősöktől, fiataloktól is a máma, evvel-avval, enyimé stb szavakat. Nem ciki egyáltalán.
Hallod nyócas, hidd el nékem, sok helyütt van még, ahun így beszílnek az emberek!Oszt fel se tűnik egyiknek se!
Kedves kérdező.
Ha tényleg annyira sznob a város ahol éltek, akkor sajnos esélyes, hogy a gyereket emiatt majd piszkálják. Engem is piszkáltak, pedig falun(!) jártam általánosba. Városi tanítónőm volt, na....
Megtanulja mindkét nyelvjárást, és majd ő eldönti, hogy neki hogyan kényelmesebb, jobb beszélni.
Minden esetre szégyellni nem kell egyiket sem. Szerintem.
Mégis kinem sz**ja le hogyha nem tetszik vkinek a kiejtésem?
Kezdhetnéd azzal hogy elmondod neki.
Utánna ő nevet rajta egyet, majd te rájössz mekkora irtózatos fa***ágot mondtál a férjednek és eszedbejut hogy a saját családod kiejtése nem tetszik...jó ég xDDD
Mindig a körülötted lévők legyenek a legfontosabbak.
"Elõìtéletes seg.gfej lehet hogy nem vagy, de nagyon agyhalott ,ha azt hiszed amiért kiìrod majd nem pontoznak le :D
Màr csak azért is... ;)"
Naiv lennék, ha azt hinném, ilyen kis csakazértis nyomorékok nem pontoznának le. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!