Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen esetben szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben szerintetek jogos, hogy a férj apasági vizsgálatot szeretne?

Figyelt kérdés

A nő szeretett volna még gyereket, a férfi egyenlőre nem. Minden alkalommal gumival védekeztek rendesen (előtte-utána ellenőrizte a férfi hogy nincs-e kiszakadva, nem tette be "csak egy kicsit" gumi nélkül stb).

A nő terhes lett. Szerintetek így jogos a férj kérése?

2014. aug. 12. 07:14
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
2%
"csak egy kicsit" böven elég a gyerek csináláshoz, de ha van pár százezre feleslegbe csinálja
2014. aug. 12. 21:19
 52/59 anonim ***** válasza:
100%
51. Te is tudsz ám mondatot értelmezni. Pont azt írta, hogy olyan se volt, hogy betette volna gumi nélkül egy kicsit...
2014. aug. 12. 21:25
 53/59 anonim ***** válasza:
12%

Kedves kérdező!

Szép egy vita keveredett itt.

Nekem azért lenne hozzád egy kérdésem. Csak annyit árulj el nekünk, hogy te makulátlan vagy-e? Voltál-e már hűtlen? Akár egy pillanatra is. Most az idegen férfitől kapott puszi is számítson hűtlenségnek.

Itt senki sem ismer téged, és az ismerőseidet sem. Arra kérlek, hogy legyél őszinte hozzánk, és magadhoz is.

Köszönöm.

2014. aug. 12. 23:48
 54/59 anonim ***** válasza:
53%

Hát a bizalom az nulla ebben a kapcsolatban, szóval a házasság egy kalap szar....

Én belemennék a dns tesztbe, mivel kizárt hogy más legyen az apa, de akkor fizesse ki.

Mondjuk marhára rosszul esne, hogy ilyet feltételez rólam a férjem...már ha velem lenne ez a helyzet... de nálunk van bizalom, szóval eszébe sem jutna...

Aki nem megy bele, hőbörög, hisztizik, az mástól terhes, illetve maga se tudja kié a gyerek...ennyit erről:) Ha nincs mit takargatni az embernek, akkor nem háborog.

Viszont ha kiderül hogy a férjé a gyerek, és nem kér bocsánatot a feleségtől, akkor a pasi a férfiak szégyene...

2014. aug. 13. 12:45
 55/59 anonim ***** válasza:
100%

#54 Szerintem itt már nem kérdés, hogy a hölgy félrelépett.

De! Ha a teszt bebizonyítja, hogy a férjé a gyerek, azt nem bizonyíték, hogy a feleség hű volt hozzá. Csak szerencséje volt, hogy a "férje" ért célba.

Úgy vélem maga a kérdés, és a hölgy hozzáállása bizonyítja a hűtlenséget. Ezek után a férjnek nincs miért bocsánatot kérnie, még akkor sem ha az övé a gyerek. Sőt még sajnálom is szegényt, hogy továbbra is hazugságban kell élnie, úgy, hogy még neki legyen lelkiismeret furdalása...

2014. aug. 14. 14:10
 56/59 anonim ***** válasza:
100%

Csak mert védekezés mellett lett terhes, nem jelenti mindenképp hogy a nő hűtlen volt. Hibaszázalék minden védekezésnél van tetszik nem tetszik...csak akkor nem lesz tutira terhes valaki ha nem szexel. És egy elég termékeny nőnél simán előfordulhat hogy becsúszik a gyerek.

Persze értem azt is amit te mondasz... de azért mégis na:) Viszont az a nő aki egyből válna, hisztizne , és nem akarna belemenni a vizsgálatba, fél hogy kiderül az igazság....tehát hűtlen volt és vagy biztos hogy nem a férjé a gyerek, vagy maga sem tudja.

Én belemennék mert nincs takargatni valóm, bár attól még nagyon rosszul esne a bizalmatlanság.

A kérdés az, hogy a nő visszautasítja e a vizsgálatot. Mert ha igen, akkor ott felmerül a hűtlenség gyanúja bizony.

2014. aug. 14. 15:37
 57/59 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Bevallotta a megcsalást. Azért tette, mert gyereket akart.

Én amúgy sem a férj, sem a feleség nem vagyok.

2014. aug. 14. 15:37
 58/59 anonim ***** válasza:
100%
hát, itt már mindent leírtak akkor a nőről.... "nőről". Ezek miatt nézik le sokszor a neműnket.
2014. aug. 14. 17:28
 59/59 anonim ***** válasza:
88%
Ha ha ha remélem jó lecke és tanulság ez az itt acsarkodó ostoba nőknek, akik egyből válást ajánlgattak, felháborodtak, kifogásokat kerestek, meg bizalmatlannak nevezték a férfit. Inkább sértődjön meg 100-szor a nő, minthogy egyszer ne bizonyosodjon meg 100 %-osan a férfi.
2014. aug. 14. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!