Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen esetben szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben szerintetek jogos, hogy a férj apasági vizsgálatot szeretne?

Figyelt kérdés

A nő szeretett volna még gyereket, a férfi egyenlőre nem. Minden alkalommal gumival védekeztek rendesen (előtte-utána ellenőrizte a férfi hogy nincs-e kiszakadva, nem tette be "csak egy kicsit" gumi nélkül stb).

A nő terhes lett. Szerintetek így jogos a férj kérése?

2014. aug. 12. 07:14
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
97%

40-es! Feletted nem sokkal lett ez kitárgyalva:

" nem tette be "csak egy kicsit" gumi nélkül"

NEM TETTE BE GUMI NÉLKÜL! NEM! NEM!

2014. aug. 12. 10:56
 42/59 anonim ***** válasza:
75%

"40-es! Feletted nem sokkal lett ez kitárgyalva:

" nem tette be "csak egy kicsit" gumi nélkül"

NEM TETTE BE GUMI NÉLKÜL! NEM! NEM!"

Hiába mondod. Minden 5-6. kommentelő okosnak képzeli magát és előadja, hogy fogyatékos a férj. Közben olvasni sem tudnak.

Egyébként ha nem adott rá okot én nem gondolnék megcsalásra. Arra viszont igen, hogy úgy alakította a nő, hogy összejöjjön az a baba. Mert ez így elég gyanús.

Viszont szerintem minden férfi megérdemelne egy dns tesztet a születendő gyermekénél, mert statisztika szerint - ha emlékezetem nem csal - minden 5. gyerek "kakukkfióka".

2014. aug. 12. 11:14
 43/59 anonim ***** válasza:
24%
Hát, én nőként mondom, hogy itt azért van igazsága a pasinak. Ok, betette egy kicsit gumi nélkül, ezért elvileg lehet esély a teherbeesésre, de annyira minimális, hogy szerintem minden épeszű ember elgondolkodna ilyenkor.
2014. aug. 12. 11:53
 44/59 anonim ***** válasza:
91%
Esküszöm ti a magyar oktatás szégyenei vagytok. Nem fogjátok fel, hogy nem tette be egy kicsit sem? :D
2014. aug. 12. 12:04
 45/59 anonim ***** válasza:
94%

Ohh, basszus, tényleg, féreolvastam :D Ez esetben még jogosabb, hogy apaságit akar, így majdnemhogy lehetetlen, hogy felcsinálja. Tudom, vannak csodák, de azért elég csekély így az esély.

előző

2014. aug. 12. 12:39
 46/59 anonim ***** válasza:
98%

Sztem jogos. a véleményemet erről a kapcsolatról viszont megtartom magamnak. Akik a válást szajkózzák: a nő mindenáron gyereket akart. Lett. Ha valakinek van oka becsapva érezni magát és váláson gondolkodni az a férj.

Amúgy rém romantikus lehet egy házasságban szex közben előtte-után gumi óvszert vizslatni

2014. aug. 12. 12:41
 47/59 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem jogos, hogy a férj DNS vizsgálatot akar, de ha okos a nő, akkor nem lépett félre. Viszont, ha egy nő gyereket akar (és nincs egészségügyi baja), akkor lesz is neki. Simán kilyukaszthatta a gumit is pici tűvel. Azt úgysem vette volna észre a férfi.
2014. aug. 12. 13:47
 48/59 anonim ***** válasza:
68%

Hogyne lenne jogos!

Inkább most sértődjön meg az asszony, minthogy ő jöjjön rá és essen pofára mondjuk 25 év múlva, hogy más gyerekét nevelte.

(ha meg ezért elválik, váljon)

A nők nincsenek a pasik helyében, náluk sosincs ott a kétely, hogy esetleg nem az övék, bele sem bírnak gondolni, ez milyen érzés).

Amúgy remélem eljön az az idő, amikor minden szülésnél ingyenes és KÖTELEZŐ lesz az apasági teszt.

Mekkora pofáraesések lesznek akkor egyes "hűséges" feleségeknél.

2014. aug. 12. 13:58
 49/59 anonim ***** válasza:
76%

Ilyenek ezek a nők. Nem akarnak se házassági szerződést, se apaságit.

Mintha még soha nem történt volna olyan a világtörténelemben, hogy elváltak, vagy mástól volt a gyerek... :D

Amúgy nem értem mivégre ez a nagy ellenállás, ha biztosak a dolgukban, hogy úgyse válnak el, meg hogy a férj az apa, akkor nincs jelentősége egyiknek sem, hogy megcsinálják.

2014. aug. 12. 14:06
 50/59 anonim ***** válasza:
1%
Én elválnék azonnal...
2014. aug. 12. 18:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!