Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen esetben szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben szerintetek jogos, hogy a férj apasági vizsgálatot szeretne?

Figyelt kérdés

A nő szeretett volna még gyereket, a férfi egyenlőre nem. Minden alkalommal gumival védekeztek rendesen (előtte-utána ellenőrizte a férfi hogy nincs-e kiszakadva, nem tette be "csak egy kicsit" gumi nélkül stb).

A nő terhes lett. Szerintetek így jogos a férj kérése?

2014. aug. 12. 07:14
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

Az előző gyereknél nincs kétsége.

Csak furcsa neki, hogy mind a két fogamzásgátló pont akkor mond csődöt, amikor a nő gyereket akar, előtte évekig működött mindegyik.

2014. aug. 12. 09:33
 32/59 anonim ***** válasza:
96%
Közhely következik: Mindig a nő dönt... :D
2014. aug. 12. 09:36
 33/59 anonim ***** válasza:
97%

azért ez így kinek ne lenne gyanús?

itt a nőnek kell a szívére tennie kezét és megmondani, hogy mi is a helyzet

2014. aug. 12. 09:37
 34/59 anonim ***** válasza:
13%

A "betette egy kicsit" pont elég a gyerek összehozására, az előváladékban is lehet jó eséllyel elegendő mennyiségű életképes sperma. Ha már merev volt, akkor a legtöbb férfinál már van előváladék, amit ráadásul jó eséllyel észre sem vesz. Ehhez még hozzájön egy ovuláció(spontán, vagy menetrend szerinti), és kész is lehet a gyerek. Az orvos nem szólt, hogy már a legelejétől fel kell húzni? Mert ebben az esetben, amit csináltatok, az nem óvszerrel való védekezés volt, hanem megszakításos közösülés. Nézd meg annak mennyi a Pearl-indexe..Meg persze olvass utána hány így fogant gyerek van.

Ami az apaságit illeti, rosszul esne, de megérteném, és megcsináltatnám, hogy megnyugodjon, ennyit nekem megérne.

2014. aug. 12. 09:52
 35/59 anonim ***** válasza:
90%

"nem tette be "csak egy kicsit" gumi nélkül"

Tehát nem tette be még egy kicsit sem. NEM TETTE BE.

2014. aug. 12. 10:10
 36/59 anonim ***** válasza:
36%
Ja félreértettem (úgy olvastam, hogy nem tette be, csak egy kicsit, de most látom, hogy nincs vessző), akkor nem szóltam. De a lepontozást köszi...
2014. aug. 12. 10:18
 37/59 anonim ***** válasza:
28%

Ennyi nyomorékot egy helyen :D. Nem csoda, hogy tele vannak a börtönök, ilyen " szülõkkel" :D

A gumi is akkor mondott csõdöt mikor kellett a nõnek a baba , lehet a kis gonosz kiszúrkàlta tûvel az összeset, ha ha ha ha ha

2014. aug. 12. 10:19
 38/59 anonim ***** válasza:
59%

Tapasztalat:

A férjem megtalálta az anyósomék gumijait és csomagoláson keresztül kiszurkálta őket tűvel. Eredmény: lett egy sógorom....A férjem akkor 3 éves lehetett, mert az öccse valamivel több mint négy évvel fiatalabb.

2014. aug. 12. 10:24
 39/59 anonim ***** válasza:
63%

én 3 különböző védekezés mellet lettem terhes

spec az utcsónál gumi mellet.....

és azt a gyereket már nagyon nem akartam.. de ha már becsúszott...

2014. aug. 12. 10:34
 40/59 anonim ***** válasza:
1%

Nem jogos.

Mi az, hogy "csak egy kicsit" gumi nélkül? Az a kicsi, pont elég ahhoz, hogy akár baba legyen a dologból......... De aki még ezt sem tudja, jobban tenné, ha nem nőbe tenné..hanem inkább konnektorba.

Ha az én férjem lenne ilyen nyomi...aztán meg apasági tesztért hisztizne, miután a "csak egy kicsitől" terhes maradtam volna...hát kitérnék a hitemből.

2014. aug. 12. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!