Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben szerintetek jogos, hogy a férj apasági vizsgálatot szeretne?
A nő szeretett volna még gyereket, a férfi egyenlőre nem. Minden alkalommal gumival védekeztek rendesen (előtte-utána ellenőrizte a férfi hogy nincs-e kiszakadva, nem tette be "csak egy kicsit" gumi nélkül stb).
A nő terhes lett. Szerintetek így jogos a férj kérése?
Az előző gyereknél nincs kétsége.
Csak furcsa neki, hogy mind a két fogamzásgátló pont akkor mond csődöt, amikor a nő gyereket akar, előtte évekig működött mindegyik.
azért ez így kinek ne lenne gyanús?
itt a nőnek kell a szívére tennie kezét és megmondani, hogy mi is a helyzet
A "betette egy kicsit" pont elég a gyerek összehozására, az előváladékban is lehet jó eséllyel elegendő mennyiségű életképes sperma. Ha már merev volt, akkor a legtöbb férfinál már van előváladék, amit ráadásul jó eséllyel észre sem vesz. Ehhez még hozzájön egy ovuláció(spontán, vagy menetrend szerinti), és kész is lehet a gyerek. Az orvos nem szólt, hogy már a legelejétől fel kell húzni? Mert ebben az esetben, amit csináltatok, az nem óvszerrel való védekezés volt, hanem megszakításos közösülés. Nézd meg annak mennyi a Pearl-indexe..Meg persze olvass utána hány így fogant gyerek van.
Ami az apaságit illeti, rosszul esne, de megérteném, és megcsináltatnám, hogy megnyugodjon, ennyit nekem megérne.
"nem tette be "csak egy kicsit" gumi nélkül"
Tehát nem tette be még egy kicsit sem. NEM TETTE BE.
Ennyi nyomorékot egy helyen :D. Nem csoda, hogy tele vannak a börtönök, ilyen " szülõkkel" :D
A gumi is akkor mondott csõdöt mikor kellett a nõnek a baba , lehet a kis gonosz kiszúrkàlta tûvel az összeset, ha ha ha ha ha
Tapasztalat:
A férjem megtalálta az anyósomék gumijait és csomagoláson keresztül kiszurkálta őket tűvel. Eredmény: lett egy sógorom....A férjem akkor 3 éves lehetett, mert az öccse valamivel több mint négy évvel fiatalabb.
én 3 különböző védekezés mellet lettem terhes
spec az utcsónál gumi mellet.....
és azt a gyereket már nagyon nem akartam.. de ha már becsúszott...
Nem jogos.
Mi az, hogy "csak egy kicsit" gumi nélkül? Az a kicsi, pont elég ahhoz, hogy akár baba legyen a dologból......... De aki még ezt sem tudja, jobban tenné, ha nem nőbe tenné..hanem inkább konnektorba.
Ha az én férjem lenne ilyen nyomi...aztán meg apasági tesztért hisztizne, miután a "csak egy kicsitől" terhes maradtam volna...hát kitérnék a hitemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!