Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben szerintetek jogos, hogy a férj apasági vizsgálatot szeretne?
A nő szeretett volna még gyereket, a férfi egyenlőre nem. Minden alkalommal gumival védekeztek rendesen (előtte-utána ellenőrizte a férfi hogy nincs-e kiszakadva, nem tette be "csak egy kicsit" gumi nélkül stb).
A nő terhes lett. Szerintetek így jogos a férj kérése?
Mar magzati korban is lehet dns tesztet csinalni, utolso. Horror ara van, de lehet.
Tehat gyenge fél milláért megállapítható.
Mondjuk ha tolem ilyet kérne a ferjem, másnap be adnám a valopert.
Utolsó
Vannak rá módszerek,hogy a meg nem született gyerekre csináljanak apaságit, de csak így nem fogjak megtenni,ha amúgy más hasonlo vizsgalatra nincs szükség, mert van vetéles kockázata( nem nagy, de ki az aki csak egy apasági miatt bevállalná?)
Feltételezem a gyerek születése utan szeretné.. Viszont így aztán lehet nyugodtan gyereket várni :(
Szerintem engem is sértene a dolog, de az apa szempontjából nézve jogos.. Viszont akkor hol a bizalom? A masik oldal ismét, hgy hány olyan hely van, ahol megbíznak a nőben, aztán inkább nem kellett volna.
Nem tudjuk egy férfi érzéseit átélni, hiszen bennünk nőkben aosem merül fel, hogy a gyerek akit várunk enm a miénk, egy férfi sosem tudhatja csak úgy biztosra...
Gondolj bele,ha tudod,nhogyvte mindent megtettel, hogy ne legyen gyerek, és mégis van...
Visznt ha a nő azonnal kiakad és azt mindja csinálják meg a tesztet, akkor egyértelmű hogy nem ment félre..
Valahol jogos..
Szerintem ilyenkor nem a belénk vetett bizalom endül meg, hanem a az a baj,hogy annyira sok ilyen spesetet lát, hall az ember, hogy megingatja, hgy tuti a másik is bízott a párjában, mégis becsapták.. Tehát a környezet a hibás..
Nem tudtam,nhogy már anyai vérből is megtudják csinálni, vagyis inkább már csinálják.
Mert ugye a down kőr szűrésére is lehetőség van már anyai vérből egézs régőta mégis a mai napig nem abból teszik, hanem magzati sejt/ szövetmintavétellel, ami növeli a vetélés kockázatát. Eddig ugyanezzel a vizsgálattal vot lehetőség apaságira is. (Ha már úgyis megy valaki down szűrésre, akkor ezis belefér)
Aikor írtam, még anlink nem volt,mee köszönöm, ma is tanutam valami újat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!