Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a házastársatokat kíváncsiság/kaland/változatosság kedvéért akkor is ha a párotok hűséges lenne, nem hanyagolna el és mindent megtenne, hogy jól működjön a házasságotok?
Mégis miért tennék ilyet vele? Mert nem bírok magammal? Akkor nem is vagyok igazán felnőtt. Ha mindent, amit leírsz, megadna nekem, miért játszanám el a bizalmát, és aláznám meg, hogy aztán soha többet ne bízzon a nőkben? (bennem meg főleg)
Szóval 3,5 éve párkapcsolatban élő nőként azt mondom, hogy nem csalnám meg.
Én nem, sosem csalok meg senkit, inkább szakítok/válok. De azért ez a lista elég hatásvadászt, azt te is látod.
Olyan, mint az a teszt, ahol mindenki Hitlert választaná férjéül, mert sose csalt meg senkit, meg ilyenek.:D
Nyilván vannak a feleségnek negatív tulajdonságai, és a férjnek a feleségétől független motivációi a megcsalásra, vagy a kapcsolatuknak lehet más a jellege.
27N
" Normàl" esetben a megcsalàs akkor történik ha probléma van, de ahelyett hogy megoldanàk, önsajnàlatbòl inkàbb kihàgnak, akàr a férfi akàr a nõ.
Aki amellett , hogy teljesen renben van a hàzassàg/ pàrkapcsolat ,mégis megcsal az vagy egy gerinctelen féreg vagy véletlenül ember testbe született àllat, aki az ösztöni szinten agyilag nem tudott tovàbblépni. Magyarul emberi selejt.
Nem. Amióta a férjemmel vagyok rá se néztem másik pasira szó szerint, nem hogy megcsaljam.
Egyrészt szeretem, és aki valóban szereti a társát az hűséges.
Másrészt tisztelem őt, és nem aláznám meg a megcsalással.
Harmadrészt nem vágyom másra. mert
Volt részem másokkal is szexben előtte, de szar volt. Soha nem volt a férjem előtt senkivel orgazmusom, nem volt jó mással a szex. Szóval mi a fenének szexelnék mással?
Nem vagyok kíváncsi, nem érdekelnek a kalandok és a változatosságtól sem lesz jobb a szex. Nekem 1 emberrel jó és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!