Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok a férj keres többet vagy a feleség?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 15:13
1/26 anonim válasza:
A férjem keres egy kicsivel többet, de nagyjából egyformán. A bérmaximumunk kb. ugyanott van, de ő 20 éves kora óta dolgozik teljes munkaidőben ugyanazon a munkahelyen, én 23 évesen álltam csak munkába 2 diploma után és 24 éves korom óta vagyok a jelenlegi munkahelyemen. Ő már majdnem elérte ebből kifolyólag a maximumát, nekem még pár év.
4/26 anonim válasza:
Jav.: igen, a férjem keres többet!
6/26 anonim válasza:
Én keresek többet, a nő vagyok, de még nem házasodtunk össze
7/26 anonim válasza:
Én( a feleség) keresek többet, de mostmár nem sokkal. nEgy ideig kétszerannyit kerestem, mint ő, de most munkahelyet váltott, így ő is jobban keres.
8/26 anonim válasza:
Ugyan ott dolgozunk ugyan annyi fizetésért.
9/26 anonim válasza:
Én, azaz a feleség. Kb. 2x annyit mint a férjem.
10/26 anonim válasza:
Most kb. egyforma. De volt, másfél év, mikor dupláját kerestem a férjem fizetésének. Olyan még nem volt, hogy ő keresett volna többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!