Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van? A barátnőm - az egyik - azt állítja, hogy a férjem engem már nem szeret.
Most nem akarlak ijesztgetni, de az hogy valaki csunya, nem kizàro ok, plàne manapsàg...
Ne törödj vele, ki mit mond, te élsz a férjeddel, neked kell érezned!
A szerelem, ha tényleg igazi, mély és tartalmas, x év után (5 kb) átalakul szerelmes szeretetté.
Ez nem ég olyan intenzíven, tehát nem "láng" és így nem is látványos, hanem olyan mint a parázs. Csendben, forrón, de biztosan izzik.
Míg a láng hamar elhal, egy meddő házasságnál csak elszenesedett részek és füst marad, de ha folyamatosan táplálják, tehát foglalkoznak a kapcsolattal, akkor lesz a parázs.
A parázs melegebb, magasabb a hőfoka, de mélyebb, míg a láng csak kívül perzsel :)
Bocs a hasonlatért, egyszer kétszer már leírtam itt :)
Mi köze van ennek a lánynak ahhoz, hogy szeret a férjed?:O
Foglalkozzon inkább akkor azzal, hogy nappal ne nagyon mutatkozzon nyilvánosan.
Az ötös válaszadótól kérdezném: mit tehet a férj annak érdekében, hogy mindig meglegyen az a bizonyos parázs?
(Irodalmi szempontból amúgy találó hasonlat.)
5. vagyok.
Ez mindenkinél más.
Van akinél a tartalmas programok, mert a hétköznapokat fojtogatónak érzik, van akinél több érintés, több figyelmesség, van aki igényel apró ajándékokat, még ha az egy kis levél is a hűtőn, vagy egy csésze kávé az ágyba.
Ugye mindenkinek mást jelent a törődés.
Gondolj vissza milyen volt az elején, miket csináltatok amiket közösen élveztetek, pontosan mennyire volt bensőséges a kapcsolatotok stb.
Több érintés, több csók, nem csak szex közben.
És szerintem a legfontosabb, és ez mindenkinél egyaránt: több nevetés :)
Ja és elfelejtettem! Nagyon fontos a kommunikáció, hogy ezeket vele is megbeszéld, hogy együtt tartsátok melegen a kapcsolatotokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!