Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érdemes e megkérni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes e megkérni egy olyan lány kezét aki azt állítja hogy már nem szeret?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk 11 éve tart mint minden kapcsolatban voltak jó és rossz percek. Már hónapok óta tervezgetem hogy megkérem és a gyűrűt is megvettem már júliusban de várni akartam a szülinapjáig ami 1 hónap múlva lesz de ő most azt állítja nem szeret. Megváltoztatná az érzését ha megkérném?
2010. szept. 29. 14:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem. A 11 év pedig túl sok idő volt eljegyzés nélkül, és ellaposodott annyira a kapcsolat, hogy már ne számítson többé. De ne hallgass rám, próbáld meg. Ki tudja..
2010. szept. 29. 14:16
 2/24 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
 3/24 anonim ***** válasza:
66%
ennyiből nem lehet megállapítani, de ha komolyan gondolta amit mondott, akkor nem.
 4/24 anonim ***** válasza:
66%
Nemhiszem, ha nem szeret akkor miért változtatná meg az érzéseit?
 5/24 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem szeret, akkor a fejedre is állhatsz, akkor sem fog szeretni. Egy gyűrű sem segít ezen! Ha valóban nem szeret, akkor előbb-utóbb válás lesz a vége, rosszabb esetben tányérdobálós-változatban. Jobb elfogadni, hogy kész, vége és addig lezárni egy kapcsolatot, amíg még béke van.
2010. szept. 29. 14:19
 6/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. szept. 29. 14:27
 7/24 anonim ***** válasza:
szerintem meg ez attól függ, hogy nem szeret téged. ha csak szerelemből nem szeret, az sztem normális 11 év után. ha szeret téged, mint embert még mindig, és kívánja a szexet veled, és emellett még tisztel is és te is őt, akkor simán jó házasság lehet belőle. a nagyon nagy igazán szenvedélyes szerelemből szokott a tányérdobálós verzió lenni. ha 11 év után még mindig tudjátok egymást tisztelni és szeretni, és nem idegesít a másik, akkor ez egy jó kapcsolat, és a nyugalom sokat számít gyerek és problémák mellett.
2010. szept. 29. 14:28
 8/24 anonim ***** válasza:

Az ember mindig szeret(vagy legalább szeretne) valakit!Ha téged nem,akkor mást!Különben miért ne szerethetne téged!?Csak úgy hirtelen nem szeret?

Az is elképzelhető,hogy azért nem szeret már, mert csalódottan vette tudomásul,azt hiszi, hogy nem veszed el soha!Ez is benne van a pakliban!

2010. szept. 29. 14:29
 9/24 anonim ***** válasza:
ne akard tönkretenni az életeteket. nem fog megváltozni, emiatt nem. miért vagytok még együtt ha nem szeret?
2010. szept. 29. 14:29
 10/24 anonim ***** válasza:
67%
Nem érdemes. Ha azt mondta, hogy nem szeret, az egyenlő a szakítással.
2010. szept. 29. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!