Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes e megkérni egy olyan lány kezét aki azt állítja hogy már nem szeret?
Én 9 évig voltam együtt az előző párommal, bár nálunk volt eljegyzés a 7. évben, de a végén már én sem szerettem, és nem akartam hozzámenni feleségül. Nagyon nehezen, de szakítottam vele, mert szerettem de nem voltam szerelmes, már nem kívántam, úgy voltam vele, mintha a testvérem lenne. Nem akartam hülyíteni.
Azóta neki is és nekem is új kapcsolatunk és gyerekeink vannak, csak nem egymástól. :-)
14,33-nál a pont.
Talán ha 4-5 év múlva legkésőbb megkéred, nem juttok el idáig. Ha nem vagytok 25 alattiak, akkor már az 5 év is nagyon sok.
Tudod, aki komolyan gondolja velem, az vegyen el. Aki nem gondolja komolyan, az meg ne rabolja az időmet.
Lehet, hogy igent mond, de ennek a kapcsolatnak vége. Eljegyzéssel, házassággal nem lehet megmenteni, idő kérdése, és végleg szétmentek. Hiányzik neked egy válás? Nem hiszem.
11 évig várt az eljegyzésedre, valami jelre, hogy tényleg fonts neked.
Már nem vagy neki fontos, túlérett a kapcsolatotok az eljegyzésen. Hogy eddig miért nem kérted meg, az a te dolgod, nem firtatjuk. Mindenesetre hiba volt.
Együtt voltál vele 11 évig és nem voltál biztos a dolgodban???
És mi a tökömért (bocsÖ kell a szülinapjára várni, ha már rég megvannak a gyűrűk??? Miért gondolod, hogy az romantikus??? Elárulom, mi a romantikus: hazasétálsz egy csokor vörös rózsával és térdre állsz előtte és megkérdezed, lenne-e a feleséged. Válaszolni fog valamit, hidd el, azt nem tudom,hogy mit. Tedd fel neki végre a kérdést, ne várj a szülinapig, könyörgöm.
Megkérni megkérheted..bár ha nekem vki azt mondaná ennyi év után,hogy már nem szeret..én azt nem akarnám feleségül venni..
MINEK??de komolyan....nem látom értelmét
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!