Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érdemes e megkérni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes e megkérni egy olyan lány kezét aki azt állítja hogy már nem szeret?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk 11 éve tart mint minden kapcsolatban voltak jó és rossz percek. Már hónapok óta tervezgetem hogy megkérem és a gyűrűt is megvettem már júliusban de várni akartam a szülinapjáig ami 1 hónap múlva lesz de ő most azt állítja nem szeret. Megváltoztatná az érzését ha megkérném?
2010. szept. 29. 14:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11 év után már rég túlöregedte a kapcsolat az eljegyzést...Nem hiszem, hogy akármit is változtatna rajta.
2010. szept. 29. 14:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem van neki már más akit szeret és vele képzeli el a gyűrűt. Veled valószinű csak addig volt amig nem látott jobb lehetőséget.Csak megszokásból.
2010. szept. 29. 14:37
 13/24 anonim ***** válasza:

Én 9 évig voltam együtt az előző párommal, bár nálunk volt eljegyzés a 7. évben, de a végén már én sem szerettem, és nem akartam hozzámenni feleségül. Nagyon nehezen, de szakítottam vele, mert szerettem de nem voltam szerelmes, már nem kívántam, úgy voltam vele, mintha a testvérem lenne. Nem akartam hülyíteni.

Azóta neki is és nekem is új kapcsolatunk és gyerekeink vannak, csak nem egymástól. :-)

2010. szept. 29. 14:45
 14/24 anonim ***** válasza:

14,33-nál a pont.

Talán ha 4-5 év múlva legkésőbb megkéred, nem juttok el idáig. Ha nem vagytok 25 alattiak, akkor már az 5 év is nagyon sok.

Tudod, aki komolyan gondolja velem, az vegyen el. Aki nem gondolja komolyan, az meg ne rabolja az időmet.

Lehet, hogy igent mond, de ennek a kapcsolatnak vége. Eljegyzéssel, házassággal nem lehet megmenteni, idő kérdése, és végleg szétmentek. Hiányzik neked egy válás? Nem hiszem.

2010. szept. 29. 14:45
 15/24 anonim ***** válasza:
Te most komolyan itt feltettél egy ilyen volumenű kérdést? Ennyire határozatlan vagy? Nincsen neked szád, hogy ezt a nődtől kérdezd meg? Még most se tudod, hogy akarod-e azt a nőt? Azt akarod, hogy kínozzon életed végéig a gondolat, hogy mi lett volna ha mégis megkéred? Te szereted őt egyáltalán?
2010. szept. 29. 14:48
 16/24 anonim ***** válasza:

11 évig várt az eljegyzésedre, valami jelre, hogy tényleg fonts neked.

Már nem vagy neki fontos, túlérett a kapcsolatotok az eljegyzésen. Hogy eddig miért nem kérted meg, az a te dolgod, nem firtatjuk. Mindenesetre hiba volt.

Együtt voltál vele 11 évig és nem voltál biztos a dolgodban???

És mi a tökömért (bocsÖ kell a szülinapjára várni, ha már rég megvannak a gyűrűk??? Miért gondolod, hogy az romantikus??? Elárulom, mi a romantikus: hazasétálsz egy csokor vörös rózsával és térdre állsz előtte és megkérdezed, lenne-e a feleséged. Válaszolni fog valamit, hidd el, azt nem tudom,hogy mit. Tedd fel neki végre a kérdést, ne várj a szülinapig, könyörgöm.

2010. szept. 29. 15:07
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Lehet azért nem szeret már, mert 11 év után még nem kérted meg a kezét. Én is kezdek kiábrandulni, mert 4 év után még nem kérte meg a kezem, 11 évet tuti nem húznék le mellette anélkül. Le a kalappal előtte, hogy eddig kitartott, szerintem biztos szeret, csak beleunt, hogy nem haladtok előre.
2010. szept. 29. 16:01
 18/24 anonim ***** válasza:

Megkérni megkérheted..bár ha nekem vki azt mondaná ennyi év után,hogy már nem szeret..én azt nem akarnám feleségül venni..

MINEK??de komolyan....nem látom értelmét

26 L

2010. szept. 29. 16:04
 19/24 anonim ***** válasza:
miért nem akartad előbb jóval előbb feleségül venni???
2010. szept. 29. 16:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Szia nézd nem érdemes aki nem szereti a másikat engedni kell hagy, menjen Olyanra meg ne számitsál hogy n megkérde a kezét akkor szeretni fog talán nézd nem akarlakmegbántani a leányzo aszért is ábrándult jki belőled mert ő már 11 év alatt ezt elvárta volna azért az sok idő ! vagy lehet célzot rá és nem vetted az adást ugy mond .De viszont most már késő hagyd elmenni a lányt fiatal vagy találsz magafdnak majd másik leányzot ne akard hogy. boldogtalanok legyetek mind2en
2010. szept. 29. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!