Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkérni egy lány kezét, ha az utálja a gyűrűket és biztosan nem hordaná?
Láttam már olyan gyürüt, amit nyakláncon is lehet hordani medál helyett - lehet, hogy ez megoldás lenne, vagy esetleg az ismert partner-medálok (amit két részre lehet törni, hogy mindkettönek legyen meg a fele).
Lánykéréshez meg nem kell gyürü - csak szokás, ahhoz elég a szöveg.
vegyen egy hullahopp karikát és húzza rá. nem vicc. az én kezemet is igy kérték meg, mert én meg elhagyom a gyűrűket. házasság nem lett belőle, de nagyon tetszett.
vegye viccesre.
Csináljon neki egy gyűrűt papírból, mondván, hogy mivel úgyse szereti a lány az igazi gyűrűket, de az a lánykéréshez hozzá tartozik, hát kap is gyűrűt meg nem is. A fotóalbumba viszont beragaszthatja...
És szerintem jópofa lehet, ha mindezt mások előtt mondja ill. teszi. :)
Sztem irtó jó ötlet az hogy egy nyakláncra tegye rá a jeggyűrűt. Így kap is gyűrűt, hordja is, de mégsem úgy, hogy zavarja, és ne tetszen neki.
Ráadásul milyen figyelmes már, hogy azért mert utálja egy kicsit rendhagyóbb a lánykérés. A barátnőd is tök oda lenne egy ilyen helyzetben, hogy így figyelnek rá, meg hogy hordhatja mégiscsak a szerelmük szimbólumát. Megkérné szépen, aztán rá is adná
tök romantikus sztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!