Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők esetén kitől kell "elkérni" a lány kezét?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 19:30
1/12 anonim válasza:
Engem anyu nevelt, a férjem mégis először apámat kérdezte meg, mert ugye az illem... Tőle csak megkérdezte, tényleg azért, hogy jól essen neki, de anyunak vett csokrot, és tőle kért el ünnepien, hiszen ő nevelt fel. Persze mindketten mondták, hogy persze, adjuk szívesen, mert nagyon bejött nekik a "fiatalember" :)
2/12 anonim válasza:
Én nem örülnék ha "el lenne kérve" a kezem.
Tőlem kérje és kész.
szülőknek majd csak elmondjuk hogy eljegyeztük egymást
3/12 anonim válasza:
Milyen viszonyban van a lány a szüleivel?
4/12 anonim válasza:
Véleményem szerint helyesen cselekedett anno a férjed.
Az enyém még éngem sem kérdezett meg anyira biztos volt a dolgában.Csak anyit mondott válaszak valamilyen szép karika gyürüket,és ösze házasodunk.Persze igent mondtam volna neki mert anyira szerelmes voltam.
5/12 anonim válasza:
Az apától. Szerintem mindenképp puhatold ki finoman a kedvesededtől a dolgot, hogy neki milyen elképzelései vannak a lánykérésről. Én speciel nagyon örültem volna, ha "elkérnek" a szüleimtől, de van olyan nő, aki ennek egyáltalán nem örül. Sok sikert:)
6/12 anonim válasza:
Szerintem először kérd meg négyszemközt a lányt valami romantikus helyzetben, aztán kérd ki apjától és anyjától is a "beleegyezést":) Így tuti mindenki nagyon büszke és elégedett lesz.
7/12 Christina A. válasza:
Szerintem, úgy kéne, hogy az apjától kérdezed meg, az anyjával beszéljen a lány, csak azután Te... De, ha a lánynak nem ciki erről beszélni, inkább az ő véleményét kérd ki... Mivel az ő családja!
8/12 anonim válasza:
Első vagyok. Mi nem tetszett a válaszomban? Csak segíteni akartam, nálunk tényleg így volt.
9/12 anonim válasza:
Christina A. válasza:
Szerintem, úgy kéne, hogy az apjától kérdezed meg, az anyjával beszéljen a lány, csak azután Te... De, ha a lánynak nem ciki erről beszélni, inkább az ő véleményét kérd ki... Mivel az ő családja!
CIKI ERRÖL BESZÉLNI? HÁT MILYEN KAPCSOLATBAN VAGY A PÁRODDAL, HOGY NEKED CIKI EGYÁLTALÁN VALAMIRÖL IS BESZÉLNI, VAGY NEM BESZÉLNI?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!