Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha egy lány csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy lány csak úgy odamegy egy ismeretlen fiúhoz elkérni az msn-címét?

Figyelt kérdés
Mondjuk koripályán, nagyon bejön egy srác,odamegyek hozzá és elkérem az msn címét. Tudom hogy az msn nem ismerkedési módszer de akkor ha odamentem tudja hogy tetszem neki talán elhív randira. Vagy egyszerűen csak meg szeretnék ismerkedi vele. Szóval gáz így elkérni, elriasztja fiúkat? (Elsősorban 14-16 éves fiukat kérdeznék, de más is írhat, csak légyszi írja oda hogy fiú vagy lány :D)
2008. nov. 27. 18:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
...és miből gondolod, hogy van neki olyan? Telefonszám akkor már inkább játszana szerintem..
2008. nov. 27. 18:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Jóm akkor első kérdés hogy van-e msn-je, telefonszám a tök felesleges, mert egyszerűen em tudok telefonon beszélni,remeg a hangom meg minden :D
2008. nov. 27. 18:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éves fiu vagyok és nagyon örüénék ha egy lány csak úgy elkérné.
2008. nov. 27. 18:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
15 éves fiú vagyok, nagyon tetszene ha egy lány odajönne ismerkedni :D Főleg ha még csinos is, elhívnám randizni:D
2008. nov. 27. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval:D
2008. nov. 27. 19:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
17 vok, biztos megadnám az msnem. Imádok koriznni! :D
2008. nov. 27. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Én egy kicsit túlzásnak tartanám... talán beszélgess vele kicsit előtte. Annyi időd csak van?

Én mindenesetre meglepődnék - de lehet, hogy aztán örülnék neki :-)

2008. nov. 27. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha látod hogy a srác szemez veled akkor szentem ez az msn-esdi még be is jöhet. szerintem...
2008. nov. 27. 21:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, 19 :)

Szerintem ez jó ötlet, hogy elkéred az msnt. Ma már majdnem mindenkinek van.

Visszagondolva a régi szép időkre :P ... nálunk örültek neki a fiúk ha egy csaj volt olyan vagány és egyszerűen csak odament egy fiúhoz. Mindegyik azt mondta, hogy húú milyen jó, belevaló csaj ;)

Különben embere válogatja. Van olyan fiú akinek nem tetszik ha a lány kezdeményez. De a legtöbbnek nincs ezzel baja. vagy ha mégis mikor odamész úgy meglepődik, hogy elfelejti XD

2008. nov. 28. 02:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Kössz az eddigi válaszokat :D És várok még, mert több vélemény nálam többet ér, ez van :D Légyszi írjatok még, és az eddigieknek nagyon kösz!
2008. nov. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!