Volt egy abortuszom és azóta úgy érzem hogy a párom elhidegül tőlem kérdeztem h valami gond van e? De ő azt állítja nincsen semmi gond meg hogy nagyon szeret stb. de én akkor is érzem h elhidegül tőlem és nem tudom miért!
Nekem az ismerőseim körében ahol abortusza volt a feleségnek/barátnőnek, 1-2 évre rá válás lett a vége. Egyetlen kivételt tudok ez alól említeni, de ott sem tökéletes a kapcsolat és valószínüleg a meglévő közös gyerekek + hitelek tartják össze a házasságot.
Itt anyagiak miatt nem vállalták a babát, pedig minden álmuk 1 kislány lett volna a 2 fiúk mellé.
Ez szörnyű.. :S Mármint az hogy te tanulsz, a párod dolgozik, ez még annyira nem is kizáró ok. Akár még meg is tarthattátok volna, ha nagyon szeretnétek, de az hogy ezt mondták az egészségéről. :S
Én emiatt félek a terhességtől.. Van egy nemi betegségem, ami állítólag évente 3* 4* kijön, és a terhességnél pedig sokkal többször és annyira félek, hogy nehogy valami baja legyen ettől a babának.. Ha nekem folyton antibiotikumokat kell szednem. Szerencsére amióta előjött nálam ez, csak egyszer újult ki, így bizakodom, hogy később sem lesz baj, de ez a legrosszabb mikor a baba egészségére nem tudnak semmi biztosat mondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!