Csütörtökön volt abortuszom, eddig semmi gond nem volt, de tegnap estétől nagyon fáj, szúr, görcsöl a hasam:Normális ez?
Figyelt kérdés
És most már alvadt vér darabok is jönnek belőlem.A nőgyógyászom szerint ez normális,de én nem érzem annak.Tényleg nincs semmi baj.Meddig kell még véreznem?2010. dec. 13. 16:37
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a Tényleg nincs semmi baj mondat után ?-et akartam írni,nem pontot.
2010. dec. 13. 16:39
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem tavaly decemberben volt missed abortuszom. Én nem véreztem utána, de azt mondta a dokim, ha mégis akkor hívjam fel és irány a kórház. Én azért valakivel megnézetném magam a helyedben.
3/7 anonim válasza:
missedem vol nekem is, semmi vérzés nem volt nekem sem utána
4/7 anonim válasza:
Ha darabos és fáj, vagy belázasodsz, akkor azonnal doki, mert lehet gyulladás!!
5/7 anonim válasza:
Szintén csütörtökön volt műtétem, missed ab.
Azóta változó intenzitásúan vérzem én is, úgy tudom, hogy normális. Lázam nincs, semmim nem fáj. A műtét utáni 36 óra volt nagyon rossz, azóta kis émelygés, hányinger, de más nincs.
6/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=missed+ab+ut..
itt még tudsz olvasgatni, én is itt néztem sok mindent.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nézegetem a lázamat,de nincs eddig max 37 volt a hőm,ez még normális,ugye?Viszont tele vagyok ilyen csalán kiütés szerűekkel és nagyon viszket.De ez már volt korábban is.Ez változtathat valamin?
2010. dec. 13. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!