Csütörtökön történt egy kis gubanc, tablettát nem vettem be, mert annyira nem gond, ha terhes vagyok. Lehetséges, hogy ilyen hamar érezzek valamit?
Figyelt kérdés
Ma alig bírok menni, leszakadnak a lábaim, pedig nem csináltam semmi megterhelőt. Úgy gondolom kicsit korai lenne érezni bármit is. Ti mit gondoltok? Előre is köszönöm a válaszokat!2009. jan. 26. 15:28
1/3 anonim válasza:
Szerintem is túl koraiak lennének ezek a tünetek.3,4, hétre jönnek az első tünetek.Hányinger, émelygés ,fáradékonyság,stb.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem e miatt van.
Ilyenkor még nem lehet érezni a terhesség tüneteit.
Legalább 2 két kell a beágyazódáshoz is.
3/3 anonim válasza:
Attól, hogy 1 tabit nem vettél be, nem hinném, hogy teherbe esnél. A tüneteknek később kellene kijönniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!