Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökön történt egy kis...

Csütörtökön történt egy kis gubanc, tablettát nem vettem be, mert annyira nem gond, ha terhes vagyok. Lehetséges, hogy ilyen hamar érezzek valamit?

Figyelt kérdés
Ma alig bírok menni, leszakadnak a lábaim, pedig nem csináltam semmi megterhelőt. Úgy gondolom kicsit korai lenne érezni bármit is. Ti mit gondoltok? Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 26. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl koraiak lennének ezek a tünetek.3,4, hétre jönnek az első tünetek.Hányinger, émelygés ,fáradékonyság,stb.
2009. jan. 26. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sem e miatt van.

Ilyenkor még nem lehet érezni a terhesség tüneteit.

Legalább 2 két kell a beágyazódáshoz is.

2009. jan. 26. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól, hogy 1 tabit nem vettél be, nem hinném, hogy teherbe esnél. A tüneteknek később kellene kijönniük.
2009. jan. 26. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!