Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék mostanában gyereket, de úgy érzem, én már örökre férj nélkül maradok. Mit tehetnék?
28 vagyok, nemrég szakítottam. (8 hónapja, és még bőven a sírós fázisban tartok:))
Mostanában jött valahogy az az ösztön, hogy szeretnék gyereket. Megpróbálom elterelni a figyelmem, dolgozom, eljárok ide-oda, de az ösztönt vagy mit nehéz elnyomnom.
Szinte kizárt, hogy párt találjak már ennyi idősen, aki megfelel és nem kelt még el (ezen az oldalon biztosan nagyon magasnak számítanak az igényeim, de csak olyan társat szeretnék, amilyen én is vagyok, talán ez az életben is nagy kérés...).
Ezért nem tudom, hogy mit tegyek. Örökbefogadáson gondolkodtam úgy 5 év múlva, de egyedül nem tudnám eltartani, a szüleimhez nem akarok hazaköltözni, és egyébként sem adnak babát szingliknek ebben az országban.
Nektek volt olyan, hogy vágytatok gyerekre, de sosem lett? Vagy olyan, hogy vágytatok rá, de nem tudtátok, hogy lesz-e?
Az örökbefogadási procedúra kb. 3 év (mármint párnak, egyedülálló számára talán még több). Adnak szinglinek is gyereket (bár nem biztos, hogy babát). Ha VALÓBAN ebben gondolkodsz, időben el kell kezdeni.
Én egyedülálló férfiként gondolkodom ebben.
Ne viccelj! 28 évesen kizárt, hogy pár találj? Micsoda butaság!
29 voltam, amikor megismertem a férjem és minden szempontból tökéletes számomra. Azóta eltelt pár év, és van egy 2,5 éves gyerekünk.
Esetleg a gyerek utáni őrült vágyad kicsit fojtsd magadba, a férfiak néha ettől beijednek. Nem kell lerohanni senkit sem. Csak szépen lassan.
Egyrészről, még ne ásd el magad, bőven találhatsz párt.
Másrészt, nőként nem kell örökbe fogadnod, ha gyereket akarsz, elég egy spermadonor.
41 vagyok,igaz gyerekes anyuka,de most alakul(én vagyok a nehéz eset)az új kapcsolatom,miről késtél volna le?
Egyébként az olyan ismerőseim,akik úgy ismerkedtek,mert nagyon szerettek volna gyereket,hogy kerek perec elmondták családot alapítani akaró férfit keresnek,mert nagyon szeretnének gyereket,találtak is...
Én 24 vagyok és most hülyének fogtok nézni, de valahol én is ezt érzem. Szakítottunk azzal az emberrel, akitől azt vártam, hogy mostmár életem párja lesz és azóta sem térek magamhoz. A barátnőimnek sorra kérik meg a kezét, én meg itt kóválygok egyedül. Nem érzem azt, hogy kész lennék egy új kapcsolatra, a szívem még is vérzik, mert semmi nem úgy alakul, ahogy terveztem. Nem leszek már fiatal anyuka. :)
Nem gondolom, hogy soha nem találna már rám a szerelem, egyszerűen csak kicsit elkeseredtem, amiért ha most találna is rám, néhány évig nem lesz ebből még sem házasság, sem gyerek. Ha racionálisan gondolkodom, akkor tudom, hogy 30 alatt már nem lesz az anyaságból semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!