Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon szeretnék mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék mostanában gyereket, de úgy érzem, én már örökre férj nélkül maradok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

28 vagyok, nemrég szakítottam. (8 hónapja, és még bőven a sírós fázisban tartok:))

Mostanában jött valahogy az az ösztön, hogy szeretnék gyereket. Megpróbálom elterelni a figyelmem, dolgozom, eljárok ide-oda, de az ösztönt vagy mit nehéz elnyomnom.

Szinte kizárt, hogy párt találjak már ennyi idősen, aki megfelel és nem kelt még el (ezen az oldalon biztosan nagyon magasnak számítanak az igényeim, de csak olyan társat szeretnék, amilyen én is vagyok, talán ez az életben is nagy kérés...).

Ezért nem tudom, hogy mit tegyek. Örökbefogadáson gondolkodtam úgy 5 év múlva, de egyedül nem tudnám eltartani, a szüleimhez nem akarok hazaköltözni, és egyébként sem adnak babát szingliknek ebben az országban.

Nektek volt olyan, hogy vágytatok gyerekre, de sosem lett? Vagy olyan, hogy vágytatok rá, de nem tudtátok, hogy lesz-e?

2014. aug. 4. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8.ik vagyok,vígasztalásul 26 évesen én is így éreztem....
2014. aug. 4. 22:24
 12/20 anonim ***** válasza:
24%

Az örökbefogadás több okból is akadályozva van nálad.

Nem elkeserítésből mondom.

Fiatal vagy, egyedülálló, és valószínűleg termékeny.

Szomorú példa a szomszédaim esete: a férfinek nincs életképes spermiuma, a nőnél harminc éves korában jött a menopauza. Három évig próbálkoztak minden csodacuccal, de fizikai képtelenség, hogy saját gyerekük legyen. Négy éve indították el az örökbefogadási procedúrát és most vannak a mindenórában, magyarán bármikor kaphatnak gyereket.

De elmesélte a feleség, hogy mi mindent próbáltak kideríteni náluk. Pszihologiai vizsgálatok etc...

Tehát csak azért, mert nem jött össze a kapcsolatod, még nem tudsz örökbefogadni.

Javaslom inkább hogy társkeresőzz. Válaszd ki a megfelelő donort, és mondd azt hogy fog.gátlót szedsz. Csúnya dolog, le is leszek pontozva, de talán kevésbé rossz, ha nem így akarsz pasit fogni.

2014. aug. 5. 06:44
 13/20 A kérdező kommentje:
12: mondjuk engem emberek neveltek fel, ezért sosem tennék ilyet, de köszi a tippet:)
2014. aug. 5. 07:34
 14/20 anonim ***** válasza:
9%

Én is úgy voltam vele, mint te, Kérdező.

De aztán rájöttem, hogy minden a hozzáállásomon múlik. Én is 28 voltam, amikor azt mondtam magamnak, hogy elég ebből a pesszimista gondolkodásmódból. Nekem is lesz férjem és gyerekem, csak nálam majd gyorsan jön a nagy szerelem, és nem húzzuk évekig az ismerkedést, összeköltözést, lánykérést.

És így is lett, még abban az évben megismertem a vőlegényemet. Hatalmas szerelem lett a dologból, három hónap után költöztünk össze, fél év után kérte meg a kezem, és az első évfordulónkon fogjuk tartani az esküvőt. :) Illetve már próbálkozunk a babával is. :)

Szóval ne temesd magad 28 évesen, még semmiről sem vagy lekésve. :)

2014. aug. 5. 08:35
 15/20 anonim ***** válasza:

Engem is emberek neveltek.

Csak gondoltam meg mindig jobb, egyszerubb, mint befordulni, örökbefogadni.

Bár az utánam jövő lepontozott ötlete szimpatikusabb.

2014. aug. 5. 09:33
 16/20 A kérdező kommentje:

Nem is értem, ki pontozgat le mindenkit. A nyári szüneten levő tinik miért nem alszanak délig ilyenkor?:)

Jaj, semmiképp se fogom felcsináltatni magam senkivel:) meg attól még egyedül nem tudom eltartani a gyereket, szóval az örökbefogadás csak egy ötlet volt.

Van az a mondás, hogy senki se akar házasodni, csak valahogy meg kell tudni élni.:))

2014. aug. 5. 09:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Én a párom nővérén voltam meglepődve, egész aranyos csaj, aztán évekig nem volt senkije, meg ki sem látszott a munkából. Aztán 28 évesen ráköszöntött a szerelem, egész jó férj alapanyagot talált, szóval egyáltalán nem elveszett ügy ez.

Tessék szépen talpra állni, elővenni a jobbik formádat és vesd bele magad az életbe. Ki tudja lehet van olyan pasi a közeledben, akivel lehet kezdeni valamit. Szóval fela fejjel.

A gyerek témát meg kicsit hanyagolni kell, az eszedre hallgass most ne a szívedre, de annak is eljön majd az ideje.

2014. aug. 5. 12:05
 18/20 anonim ***** válasza:

27 évesen lett vége egy 10 éves kapcsolatomnak. Mondjuk se gyereket se házasságot nem akartam se vele és aztán se gondolkodtam ezen, de azért voltak olyan kérdéseim, hogy közeledve a harminchoz most akkor én örök szingli maradok? Mivel a normális pasik elkeltek, én meg nem adom alább a mércét. Nagyon is borulátó voltam akkor. 2 évbe telt, mire teljesen nyitott letten egy új kapcsolatra, addig csak munka, bulizás, szórakozás és mindenkit elutasítás volt. Aztán megismertem egy férfit, randik, szerelem, 8 hónap után megkérte a kezem, nemsokára 3 éve házasok vagyunk. Soha életemben nem voltam még ilyen boldog.

Szóval fel a fejjel! Iszonyatosan fiatal vagy még egy új komoly kapcsolatra, házassággal és gyerekkel is van bőven időd. Próbáld meg minél előbb feldolgozni, lezárni a múltat, kigyógyulni belőle testestől, lelkestől, hogy minél kisugárzóbb lehessél a férfiaknak. Jönni fog a szerelem és gyermeked is lesz ne aggódj emiatt!

2014. aug. 5. 15:59
 19/20 A kérdező kommentje:

Mindenki nagyon aranyos és indokolatlanul pozitív, köszönöm:)

Nem szerettem volna egyébként sem fiatalon gyereket, mert szerettem volna nagy karriert befutni (most már úgy érzem, le tudnék kicsit állni, megvan a PhD, megvan a jó állás, megvan a tökéletes albi)

És emiatt érzem most azt, hogy jó lenne, ha lenne valami szerelmi életemben is változás. Én úgy tervezem, hogy decemberre úgy feldolgozom a szakítást (meg a zaklatást, rendőrségre járkálást utána), hogy nyitott legyek, aztán lesz, ami lesz.

Felkészülök arra is, hogy Szex és NY-ot fogok nézni a francia bulldogommal, akivel együtt esszük a fagyit!:))

2014. aug. 5. 16:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Bűbájos a hozzáállásod, komolyan mondom. De hidd el nekem,pont az ilyen lányok SOSEM maradnak talonban.

Lesz itt férj, meg gyerek,akár három is (mmint gyerek) , mert megvan benned az az élniakarás,amit a cinizmusod mögé rejtesz,talán te sem tudod,h ott van...

5 év múlva azért írj hozzá a kérdésedhez,kíváncsi vagyok :)

2014. aug. 5. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!