Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nyaralás külön-külön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaralás külön-külön?

Figyelt kérdés
Többektől hallottam már, hogy külön-külön járnak nyaralni, ill. a férj egyedül (esetleg haverjaival) megy nyaralni. Nálunk most az a helyzet, h ő is egyedül szeretne elmenni legszívesebben egy exkluzív utazásra, míg nekem odaadná az árát, amivel én is elmehetnék az álomutazásomra, ha találok vkit, aki eljön velem (egyedül nem mennék). Ez normális??? Én szeretném ezeket az élményeket a férjemmel megélni, nem külön-külön... De azt is értem, hogy neki ez lenne az igazi kikapcsolódás, mert ő egyszerűen ilyen és kész.

2014. aug. 4. 13:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Én nem tartom ezt normálisnak.
2014. aug. 4. 13:12
 2/20 anonim ***** válasza:
54%

Miért ne? Nem kell mindig egymás fenekében lenni. A külön töltött idő is jót tesz.

Menjetek el külön külön is, meg együtt is egy olcsóbb nyaralásra, kirándulásra, azt'" mindenkinek megvan az óhaja.

Miért ne lenne ez normális? :O

2014. aug. 4. 13:14
 3/20 anonim ***** válasza:
61%
Miért ne ? Nem kötelező azonos érdeklődésűnek lenni és a kikapcsolódás is mást jelenthet mindkét félnek. A lényeg az, hogy ne menjenek egymás agyára, a házasság ne kényszerű együttlétet jelentsen.
2014. aug. 4. 13:15
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Az a normális, ami mindkét félnek megfelel. Mi mindketten a közös nyaralás hívei vagyunk.
2014. aug. 4. 13:17
 5/20 Ditta323 ***** válasza:
69%
Nekünk eszünkbe sem jutna, hogy külön menjünk. Főleg, hogy lassan már 3-asba megyünk. :)
2014. aug. 4. 13:19
 6/20 anonim ***** válasza:
63%

Egy normális kapcsolatban az a normális, ha mindkét fél egymás mellett találja meg a testi-lelki nyugalmat, akár egy nyaralás alkalmával.

Szerintem nem normális külön-külön. Két ember nem azért van együtt, mert egymást megunhatják, hanem mert egy egységet akarnak alkotni, és együtt érzik a legjobban magukat, ezért is állapodnak meg egymás mellett.

2014. aug. 4. 13:19
 7/20 Kései Sirató ***** válasza:
63%
Ha amúgy jó a kapcsolatotok, akkor normális. Ha a szeretőjével megy, akkor viszont nem.
2014. aug. 4. 13:20
 8/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha már együtt nem érzik magukat jól, mert az nem igazi kikapcsolódás számukra, akkor ott komoly gond van.
2014. aug. 4. 13:21
 9/20 anonim ***** válasza:
49%

Én is a közös nyaralás híveinek táborát erősítem.

Szerintem egyáltalán nem normális dolog egy házasságban azt érezni jónak, ha végre megszabadulok a másiktól.

Köztünk a férjemmel nagyon szoros a kötelék. Se ő, se én nem éreznénk igazán jól magunkat a másik nélkül mondjuk egy hétig, egy olyan helyen ahol azelőtt közösen még nem jártunk.

Egy-két nap a haverokkal az más, de a nyári nyaralás az számomra szent. Az közös program.

Amúgy most le lehet pontozni, de úgy gondolom, hogy azért Ő se egyedül menne. Ilyet már láttam. Asszonyka otthon vár, míg férjecskéje nyaral. Csak az nincs nagy dobra verve, hogy a szeretőjét viszi.

Mutass egy olyan pasit, akinek a nyaralásról, lazulásról egy egzotikus helyről mondjuk a szexmentes nézelődés jut eszébe. Ilyen nincs. Egy nyaralásnak az intimitás is része. Ha nem veled, akkor nélküled.

2014. aug. 4. 13:25
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem miért kell ezen kiakadni.

Nálunk anya inkább kirándulós, megy össze-vissza, neki ez a szórakozás. Ellenben apa inkább ledől a tengerparton és ki se lehet onnan robbantani. Anya év közben is sokszor jár el, akár egy hétre is, apa inkább itthon van ha ráér.

Nincs ebből probléma, ismerik a másik igényeit és azt tiszteletben tartják. Képesek ilyen dolgokat megbeszélni egymással.

Szerintem ez a normális, nem pedig az, hogy olyasmit kényszerítenek a másikra amit az nem akar.

2014. aug. 4. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!