Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralás külön-külön?
Miért ne? Nem kell mindig egymás fenekében lenni. A külön töltött idő is jót tesz.
Menjetek el külön külön is, meg együtt is egy olcsóbb nyaralásra, kirándulásra, azt'" mindenkinek megvan az óhaja.
Miért ne lenne ez normális? :O
Egy normális kapcsolatban az a normális, ha mindkét fél egymás mellett találja meg a testi-lelki nyugalmat, akár egy nyaralás alkalmával.
Szerintem nem normális külön-külön. Két ember nem azért van együtt, mert egymást megunhatják, hanem mert egy egységet akarnak alkotni, és együtt érzik a legjobban magukat, ezért is állapodnak meg egymás mellett.
Én is a közös nyaralás híveinek táborát erősítem.
Szerintem egyáltalán nem normális dolog egy házasságban azt érezni jónak, ha végre megszabadulok a másiktól.
Köztünk a férjemmel nagyon szoros a kötelék. Se ő, se én nem éreznénk igazán jól magunkat a másik nélkül mondjuk egy hétig, egy olyan helyen ahol azelőtt közösen még nem jártunk.
Egy-két nap a haverokkal az más, de a nyári nyaralás az számomra szent. Az közös program.
Amúgy most le lehet pontozni, de úgy gondolom, hogy azért Ő se egyedül menne. Ilyet már láttam. Asszonyka otthon vár, míg férjecskéje nyaral. Csak az nincs nagy dobra verve, hogy a szeretőjét viszi.
Mutass egy olyan pasit, akinek a nyaralásról, lazulásról egy egzotikus helyről mondjuk a szexmentes nézelődés jut eszébe. Ilyen nincs. Egy nyaralásnak az intimitás is része. Ha nem veled, akkor nélküled.
Nem értem miért kell ezen kiakadni.
Nálunk anya inkább kirándulós, megy össze-vissza, neki ez a szórakozás. Ellenben apa inkább ledől a tengerparton és ki se lehet onnan robbantani. Anya év közben is sokszor jár el, akár egy hétre is, apa inkább itthon van ha ráér.
Nincs ebből probléma, ismerik a másik igényeit és azt tiszteletben tartják. Képesek ilyen dolgokat megbeszélni egymással.
Szerintem ez a normális, nem pedig az, hogy olyasmit kényszerítenek a másikra amit az nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!