Külön nyaralás - kinél mi a határ? Bővebben lent.
Szintén 20-on évesek vagyunk barátommal, 3 éve tart a kapcsolatunk. Most jött épp haza egy 3 hetes utazásról, amire a barátaival ment el. Nálunk ez nem volt gond, én támogattam benne. Nem egy évre lépett le, meg amúgy is, eltudtam magam foglalni nélküle is, és nem hisztiztem...Szerintem 2 hét nem olyan nagy idő, az alatt csinálj programokat magadnak, élvezd ki, hogy kicsit egyedül lehet. :) Most komolyan, 2 héten hogy lehet fenn akadni?
26 L
Én ilyen szempontból nem látok különbséget. Meg ha már külföld, sok utazás, sok benzin stb akkor már tényleg jobban megéri több időre menni. Oké tényleg nem 5 nap, de ha amúgy tényleg minden rendben a pároddal akkor miért ne?
Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak:
Megbíztok egymásban (2 hét alatt is ugyanúgy félre tud menni mint 5 nap alatt)?
Melóhelyén is meg tudja oldani a 2 hét szabit?
Anyagilag megengedhettek egy évben 1x egy ilyen nyaralást?
A külön nyaralás mellett anyagilag is meg a szabijába is belefér hogy együtt is elmenjetek?
Ő "elengedne" fordított esetben szerinted téged a barátnőiddel egy hosszabb nyaralásra, vagy nem?
Nekem nincs igényem arra, hogy párom nélkül bulizzak, főleg nem hogy fesztiválozgassak 28 évesen. Van hogy kamionos találkozóra, erre-arra elmegyünk de mindig együtt, közös társasággal, nálunk ez a "normális".
Na de mindenkinél más, mindenkinél más ez a "határ" is, ezt csak ti tudjátok hiába kérdezel itt minket. Na nektek tök normális, hogy külön nyaralgattok, fesztiválra mész stb...szerintem itt még a 2 hetes külföldi út is belefér ebbe a "határba", miért is ne? De szerintem csak akkor ha a fent leírt kérdésekre nagyrészt "igen" a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!