Külön nyaralás - kinél mi a határ? Bővebben lent.
én minden évben 1 hónapot voltam eddig Balcsin(félig nyaralás félig rendbe tettük a telket stb. és nagyon jól meg voltunk egymás nélkül. Ő haverozott én késő délután strandoltam a végén pedig alig vártuk a találkozást. A férjed csak férfi aki racionálisan gondolkozik és külföldre mennek a haverok ezért velük tart, persze logikus hogy ekkora benzin pénzzel ez a pár nap nagyon kevés csak pénz pocséklás lenne...
mostanában sok ismerősöm szinte egymás seggében vannak és nem tudják elképzelni hogy akár egy hétvégét külön legyenek,persze csodálkoznak hogy minden apróságon összevesznek :P
Megindokolta hogy miert nem 3-4 nap. Messzebb menni mar tenyleg hosszabb idore eri meg.
Szerintem epphogy ott a baj, ha valaki annyira gorcsosen tarsfuggo, hogy par napnal tobbet nem bir ki a masik nelkul.
ha forditott esetben o se problemazna ha te mennel igy, akkor te se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!