Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nyaralás külön-külön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaralás külön-külön?

Figyelt kérdés
Többektől hallottam már, hogy külön-külön járnak nyaralni, ill. a férj egyedül (esetleg haverjaival) megy nyaralni. Nálunk most az a helyzet, h ő is egyedül szeretne elmenni legszívesebben egy exkluzív utazásra, míg nekem odaadná az árát, amivel én is elmehetnék az álomutazásomra, ha találok vkit, aki eljön velem (egyedül nem mennék). Ez normális??? Én szeretném ezeket az élményeket a férjemmel megélni, nem külön-külön... De azt is értem, hogy neki ez lenne az igazi kikapcsolódás, mert ő egyszerűen ilyen és kész.

2014. aug. 4. 13:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Nekem rosszul esne ha a felesegem nelkulem szeretne tolteni a nyaralasat.

Egyutt nyaralunk minden evbe, de! baratokkal \csak ffiak\ elofordul 1-2 napos kirucanas de ez ritka es rovid.

2014. aug. 4. 13:28
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Normális. Sokkal inkább, mint azok akik levegőt sem bírnak venni egymás nélkül.
2014. aug. 4. 13:32
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem is az a normális, hogy ha max pár napra külön megy a másik (én is mentem már 2x külön 4 napra, ő is párszor, ill. 1x egy nagyobb utazásra ment el nélkülem), de ez most konkrétan a nyári nyaralásunk lenne. Ebből nem szívesen engednék, és ahogy valaki írta, én is azt érzem, hogy az már eleve gáz, hogy nem velem, hanem nélkülem élné meg szívesen azokat az élményeket. Szeretője - szerintem - nincs egyébként.
2014. aug. 4. 13:41
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk ez úgy "normális", hogy többször megyünk nyaralni általában. Közösen egy hetet és hétvégi kiruccanásokra a barátokkal. Amikor "páros" hétvége van, akkor mindenki hozza a párját, viszont, ha "kan party" van szervezve, akkor az asszonyok maradnak, ha "pipi party"-ból is kimaradnak az emberek.

Nekem is kell a férfi mentes csacsogós kikapcsolódás és neki is a csajos csacsogás mentes szórakozás.

Ha nem akarsz egyedül menni, akkor férjed menjen el veled, így akkor külön is megy nyaralni, meg veled is. Hogy egálban legyetek, téged fizessen be egy kis wellnessezésre egy barátnővel, ott nagy élményekről nem marad le, viszont tudsz egyet lazítani.

2014. aug. 4. 13:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lenne normális, ha mindkettőtöknek az lenne, így viszont nem az, csak azért nem értem, hogy nem tudjátok ezt megbeszélni...
2014. aug. 4. 15:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én elmegyek veled!!:) Egyébként ha mindkettőtök így akarná, semmi baj nem lenne vele, de mivel neked ez nem fekszik, így igenis baj van a dologgal! 27n (elviszel a nyaralásra?:D)
2014. aug. 4. 15:36
 17/20 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ebben nincs semmi rossz.

Ha megtehetnénk, akkor mi is mennénk külön. Pl. megyünk egy hétre együtt, de tudom, hogy ő mondjuk elmenne Hegyaljára egy hétre, vagy mennék én a barátnőkkel egy hétre. Sajnos nincs ennyi lehetőségünk, de ha megtehetnénk, akkor mennénk külön :)

2014. aug. 4. 19:26
 18/20 anonim ***** válasza:
94%
EL se tudom képzelni, hogy külön menjünk. Oké, neki pár napos haverozás, kempingezés, horgászás a fiukkal, nálad meg barátnős, csajos, shoppingolós hétvége valami vagány nagyvárosban, vagy egy wellness hétvége barátnővel, az oké, jót is tesz. De a nyári nagy-nyaralás külön? Az durva...
2014. aug. 4. 20:35
 19/20 anonim ***** válasza:

ez attól függ. én most ezt nem bánnám,és nem mennék el nyaralni,inkább kényeztetném magam új ruhákkal egyebekkel.. de mi 10 éve vagyunk együtt van 3 gyerek,a naggyal 1 évig voltunk kórházban most mindenki kivan...

de egyébként is szoktunk külön is elmenni de együtt is,összes gyerekkel,elosztva stb

2014. aug. 6. 16:44
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
ne eröltesd rá h együtt menjetek. menjen el,te pedig addig szépen rakd ki a szűrét
2014. aug. 6. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!