Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben szerintetek jogos, hogy a férj apasági vizsgálatot szeretne?
A nő szeretett volna még gyereket, a férfi egyenlőre nem. Minden alkalommal gumival védekeztek rendesen (előtte-utána ellenőrizte a férfi hogy nincs-e kiszakadva, nem tette be "csak egy kicsit" gumi nélkül stb).
A nő terhes lett. Szerintetek így jogos a férj kérése?
Én megérteném a férjemet ebben az esetben, bár ha vétlen vagyok, nyilván rosszul esne. De ha már a második gyerek fogan védekezés mellett, belemennék.
Én is ismerek olyan nőt, aki védekezés mellett háromszor is terhes lett, egyértelműen a férjétől, szóval részemről megilleti a kérdésben szereplő feleséget az ártatlanság vélelme, és persze ha kiderül, hogy a férj az apa, a helyében sokat és komolyan tennék utána a házasságunkért. Ha meg más az apa, egyértelműen válnék.
Én nekem az apasági tesztről mindig az jut az eszembe, mintha állásinterjúra menne az ember 20 évesen, és beleírt az önéletrajzba 40 év munkatapasztalatot és 3 diplomát.
Amikor meg ezt bizonyítani kéne, akkor fel van háborodva, hogy képzeli...
Undorító ez az álfeminista hányás ami itt megy. "Hogy meri azt képzelni, hogy nem az enyém a gyerek, hát hol itt a bizalom?". Persze az ilyenek azok, akiknek ha nem mondja el az ember napi 30 alkalommal, mennyire szereti, mennyire jól néz ki, meg nem vesz neki minden izét hetente akkor már panaszkodnak, hogy biztos félrelép, meg jaj már nem is szeret... Na innentől kezdve, hogy a viharban tudna a férfitársadalom megbízni a nőben? Ez a kérés az esetek 99%-ában nem a bizalomról, hanem a bizonyosságról szól. Ha az apa meddő lenne, akkor is elválna minden álfeminista ennél a kérésnél? Hiszen nyilván akkor is vakon meg kéne bíznia a szent és sérthetetlen női nemben...
Kérdező: ha te vagy a férfi... pech. Amint látod itt egyetlen nő értette meg, hogy a férfi sosem lehet 100%ban biztos, hogy az az ő gyereke.
Ha a nő vagy: tessék a sarkadra állni, és megcsináltatni. Anyagilag ez nem tudom megterhelő-e nektek, de csináltasd meg. Ez csak egy papír, nem hadüzenet, meg kereszteshadjárat ellened! Tényleg nem ér meg egy papírt a párod boldogsága? Biztosan azt akarod, mint a fenti <trágárságszűrő>? Válás, minden híd felégetése, de a gyerektartást fizesse csak, a férfi csak arra jó lesz?
Mielőtt akérdésre is válaszolnék, írta a kérdező, hogy anőgyógyász mondta...na ja, mert a nőgyógyászok mint tudjuk szuper óvszerhasználók. Már bocs, de hog ymondhatnak ilyen butaságot, és még aférj el is hitte. Nincs 100%-os védekezési mód, csak az, ha nem szexel egy pár. Kész ez van. gumis védekezésnél is előfordulhatnak a következők: későn veszi ki és mivela pénisz már elkezd ernyedni, valamennyi, akár nagyon minimális sperma is kifolyhat, és pl. elég ha a hüvely bemenettől elindulnak, simán lehet terhesség avége, persze kis eséllyel, de lehet. stb.
Válasz a kérdésre: egyébként jogos, hiszen, ha ő meg van győződve arról, hogy minden alkalommal betartott minden óvintézkedést és ő azt hiszi, hogy mindent, mindig jól csinált, akkor "joggal" gondolhatja, hogy (főleg egy nőgyógyász orvos állítása, biztatása mellett) nem lehetséges a teherbeesés (ami persze mese habbal), és akkor mi más vetődhet föl benne (bennem is ez vetődne föl elsőre), hogy bizony megcsalták vagy az ufók voltak. Ha esetleg van más oka is gyanakodni, mert olyan akapcsolat vagy mint írtad előző gyerek tabeltta mellett foggant és ez bizalmatlanná tette alapból a védekezési módszerek iránt vagy a kérdező iránt, akkor pláne kérni fogja és jogosan. ezen nem szabad fölháborodni, hanem meg kell próbálni megérteni. Sok nő simán a mástól várt gyereket felnevelteti akár tudatosan, akár nem a "párjával". Ilyenkor inkább már csak a bizalom visszaépítése miatt is, meg hogy igenis megmutassa valaki, hogy cseszd meg nem csaltalak meg, vállalni érdemes az apságit. Ha a gyerek az övé, akkor úgyis nagyon fogja szégyellni magát miatta, ha meg nem, akkor meg el lehet gondolkodni, hogy hogyan tovább.
Mi pont fordítva jàrtunk 8 èv gumival valò vèdekezès utàn csak becsúszant a baba, pedig nàlunk nem volt egyszersem nèlküle együttlèt, a màsodik meg gyógyyzer szedès mellett jött, ès mindkettőnek biztos hogy az apja az apja. Egyszer sem vont kèrdőre, itt a bizalom...
Es ilyenkor szoktam mondani, amelyik baba jönni akar, az jön is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!