Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, abbahagynátok a kisbabátok szoptatását a férjetek kedvéért?
Nagyon zavarja, hogy szex közben folyik-spriccel a tej, emiatt nem szexelünk.
A baba 3 hónapos.
0 % azért mert én nem ítélem el rögtön őket és nem oktatom ki őket h mit csináljanak!!!
Nem, én se hagynám abba!!
Ennyi nem magyarazom túl!!
"Nagyon zavarja, hogy szex közben folyik-spriccel a tej"
Már nem azért, de a férfivel is ugyanez van, mégis mindenki kibírja.
Nekem biztosan nem lenne férjem olyan ember, akit ez zavarna, illetve kérne rá, hogy ne szoptassak emiatt.
Ezek a dolgok (egymás testnedveihez való viszonyulás) már hamarabb kiütköznek, mint ahogy konkrétan a tej spriccelése megtörténne. Csak egyesek hajlamosak figyelmen kívül hagyni, ahh, az a fránya rózsaszín köd.
"...Most múlik csöndesen..."
Angliában a WHO által előírt LEGALÁBB 6 hónapig, de lehetőleg minél tovább tartó szoptatást javasolják. Én is itt élek, ne terjessz már abszolút baromságokat! Sőt, itt több helyen van lehetőséged elvonulni szoptatni, sőt én szülés után egy kis füzetet kaptam tele elérhetőségekkel, hova fordulhatok szoptatási tanácsokért, segítségért. Szopis clubok stb. Terhesség alatt pedig állandóan azt hallgattam, mennyire jó és fontos ez. Szóval légy szíves, a hülyeséget hagyjuk.
"Whatever you decide, try to give your baby nothing but breastmilk until she’s six months old (exclusive breastfeeding). This will give your baby a healthy start in life." [link]
De keress rá, mindenhol ezt találod.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: szerintem önzőség, de a válaszaidból ítélve te hajlasz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!