Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálnátok? Folytatnátok...

Mit csinálnátok? Folytatnátok vagy abbahagynátok?

Figyelt kérdés

Mit tennél, ha lenne valami (sport, versenyszerűen bármi elfoglaltság: zene, ének, tánc stb..) amiben jók vagytok, sokra viszitek, de nagyon drága?

Úgy értem a tandíj mellett még a kötelező cuccok (felszerelés, kellékek, fellépőruha stb.) is kellenének? És ha a tandíj önmagában több mint 10 ezer, plusz még a többi kis sz@rság is véletlenszerűen 10-20 ezer forint váratlan kiadás akármikor?

Nagy döntés előtt állok, ha kiszállok a verseny csoportból, akkor vége.. Az szól mellette, hogy fél év alatt jutottamm idáig, viszont anyagilag már nem bírom, szüleimet nem akarom terhelni, tanulás rovására megy, oda a hétvégéimnek, nem szeretem a csoporttársaimat...

Mit tegyek? :\

2013. ápr. 17. 20:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te ezt nem akarod csinálni. Az egyetlen pozitív érv, amit mellette hoztál fel, hogy gyorsan jutottál előre benne. Élvezed te ezt egyáltalán? Vagy csak jól megy? Mert a kettő nem ugyanaz. Felsoroltál 10-15 ellenérvet és csak azt az egyet mellette, hogy jól megy.
2013. ápr. 17. 20:41
 2/15 A kérdező kommentje:

Tudom. :(

És nagyon igaz, hogy nem lelem benne örömet.. Jó vagyok benne, ami sikerélmény meg minden, de belegondoltam, és nem hiányozna ha nem lennék ott.. hobbi szinten elmegy, de... Ennyi. :\

Viszont nem tudom mitévő legyek :( Mert más nincs.. Hobbi szinten tuti folytatnám, de az már nem ugyanaz..

2013. ápr. 17. 20:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tesz boldoggá, ne csináld! Rövid az élet olyasmire pazarolni pénzt, energiát, időt, ami nem tesz boldoggá. Keress mást, ami örömet is okoz. Nem csak az eredmények a fontosak, hanem sokkal inkább az, hogy tiszta szívedből élvezd, amit csinálsz!
2013. ápr. 17. 20:49
 4/15 A kérdező kommentje:

Valóban.. Igazad van, köszi szépen!

Csak kicsit zavarna hogy ezt is abbahagyom, mert eddig mindent "feladtam" vagy hohgy mondjam.. nem fejeztem be semmit. Szerintem még keresem a hozzám illő dolgot. Mindegy, alszom rá egyet, bár szerintem már tudom mi lesz..

Köszi mégegyszer!

2013. ápr. 17. 20:54
 5/15 Babeli Zurzavar ***** válasza:
100%
elottem szolok megmondtak a tutit, en is ezt javasoltam volna, de azert annyit elmondanek, hogy szeretnem ha a gyerekeim 12-13 ev mulva kamasz korba lepnek olyan korrektek legyenek velem, ahogy Te vagy a szuleiddel!tetszik ahogy a kerdes anyagi reszehez allsz! buszkek lehetnek Rad!
2013. ápr. 17. 21:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted és drága is,akkor hagyd abba. Ezernyi más elfoglaltságot találhatsz amiben örömöd leled, kihívást nyújt és anyagilag sem megterhelő :)
2013. ápr. 17. 22:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Abbahagynám,nem érné meg.

17/L

2013. ápr. 17. 22:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is abbahagynám a te helyedben. Biztos találsz majd valami olyat, amit szívesen csinálsz.
2013. ápr. 17. 22:58
 9/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!!

Abba fogom hagyni.

2013. ápr. 18. 08:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mindent "feladsz" ne elgyen probléma. Velem is így volt. Kiskoromtól kezdve rengeteg dolgot kipróbáltam/érdeklődtem iránta. Ami úgy nézett ki, hogy felkaptam egy témát (mondjuk repülőmodellezés), fogtam magam bementem a könyvtárba és ami szakirodalom volt róla, azt kikölcsönöztem. Átrágtam magam rajta, aztán amikor jött volna a gyakorlati megvalósítás, és nem úgy sikerültek a dolgok ahogy elképzeltem, hagytam és kerestem mást:D Kétféle küzdősportot is elkezdtem, röplabdáztam és fociztam is. Önállóan tanultam meg alapszinten programozni BASIC ben és Pascal-ban. Rengeteg ilyen dolog volt:D

16 évesen találtam meg azt, ami utána 10 évig le tudott kötni, ma is hobbiszinten űzöm: a társastáncokat. Volt hozzá tehetségem, nagyon szerettem, és persze az is tetszett, hogy szabadon lehet megfogni a lányok derekát/vállát/kezét:D Aztán a versenyek izgalma és hangulata, egyszerűen megtaláltam magamnak a tökéletes hobbit:) Önbizalmat adott, tartást a szó átvitt és szoros értelmében is.

De mindegy, nem ez volt a kérdés:D

Szóval ha te nem ezt érzed, akkor nyugodtan lépj tovább. Biztos lesz valami, ami ennél sokkal jobban leköt majd.

2013. ápr. 18. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!