Mit csinálnátok? Folytatnátok vagy abbahagynátok?
Mit tennél, ha lenne valami (sport, versenyszerűen bármi elfoglaltság: zene, ének, tánc stb..) amiben jók vagytok, sokra viszitek, de nagyon drága?
Úgy értem a tandíj mellett még a kötelező cuccok (felszerelés, kellékek, fellépőruha stb.) is kellenének? És ha a tandíj önmagában több mint 10 ezer, plusz még a többi kis sz@rság is véletlenszerűen 10-20 ezer forint váratlan kiadás akármikor?
Nagy döntés előtt állok, ha kiszállok a verseny csoportból, akkor vége.. Az szól mellette, hogy fél év alatt jutottamm idáig, viszont anyagilag már nem bírom, szüleimet nem akarom terhelni, tanulás rovására megy, oda a hétvégéimnek, nem szeretem a csoporttársaimat...
Mit tegyek? :\
Tudom. :(
És nagyon igaz, hogy nem lelem benne örömet.. Jó vagyok benne, ami sikerélmény meg minden, de belegondoltam, és nem hiányozna ha nem lennék ott.. hobbi szinten elmegy, de... Ennyi. :\
Viszont nem tudom mitévő legyek :( Mert más nincs.. Hobbi szinten tuti folytatnám, de az már nem ugyanaz..
Valóban.. Igazad van, köszi szépen!
Csak kicsit zavarna hogy ezt is abbahagyom, mert eddig mindent "feladtam" vagy hohgy mondjam.. nem fejeztem be semmit. Szerintem még keresem a hozzám illő dolgot. Mindegy, alszom rá egyet, bár szerintem már tudom mi lesz..
Köszi mégegyszer!
Nagyon szépen köszönöm!!
Abba fogom hagyni.
Az, hogy mindent "feladsz" ne elgyen probléma. Velem is így volt. Kiskoromtól kezdve rengeteg dolgot kipróbáltam/érdeklődtem iránta. Ami úgy nézett ki, hogy felkaptam egy témát (mondjuk repülőmodellezés), fogtam magam bementem a könyvtárba és ami szakirodalom volt róla, azt kikölcsönöztem. Átrágtam magam rajta, aztán amikor jött volna a gyakorlati megvalósítás, és nem úgy sikerültek a dolgok ahogy elképzeltem, hagytam és kerestem mást:D Kétféle küzdősportot is elkezdtem, röplabdáztam és fociztam is. Önállóan tanultam meg alapszinten programozni BASIC ben és Pascal-ban. Rengeteg ilyen dolog volt:D
16 évesen találtam meg azt, ami utána 10 évig le tudott kötni, ma is hobbiszinten űzöm: a társastáncokat. Volt hozzá tehetségem, nagyon szerettem, és persze az is tetszett, hogy szabadon lehet megfogni a lányok derekát/vállát/kezét:D Aztán a versenyek izgalma és hangulata, egyszerűen megtaláltam magamnak a tökéletes hobbit:) Önbizalmat adott, tartást a szó átvitt és szoros értelmében is.
De mindegy, nem ez volt a kérdés:D
Szóval ha te nem ezt érzed, akkor nyugodtan lépj tovább. Biztos lesz valami, ami ennél sokkal jobban leköt majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!