Ti folytatnátok, vagy hagynátok az egészet?
nem írtad, hogy mekkora a kisfiad..., de ha csak tápi + tejcsi, akkor gondolom még nincs fél éves. ha így van, akkor folytatnám
kicsit off, én fél éves koráig 4* hoztam vissza a tejcsit, rá nem sokkal ő választotta le magát. na, akkor döntöttem úgy, hogy már nem kűzdök tovább.
Nálunk is ugyanez van, kislányom tegnap volt 3hetes.Fejben már feladtam, de mindig megkínálom vele, elcumizgat rajta.Nekem még 40ml sincs, tegnap az egész napi lefejt adag volt 5ml. :(
Kedves utolsó, hogy hoztad vissza a tejed?
folytatnám.
és megfelelő segítséggel vissza lehet hozni, lehet szaporítani.
Hagynám.
A kisfiamat másfél hónapig tudtam szoptatni, ugyanis volt egy betegségem, amivel műtöttek is, de műteni csak hosszú hetek múlva tudtak, így nagyon szigorú diétát kellett tartanom, amitől elment a tejem. A végére én is így voltam, mint te, hogy jó ha egész nap 50 ml-t ki tudtam fejni. Pár napig kínlódtam így, aztán hagytam a fenébe.
Örültem, hogy legalább eddig is kapott.
A tápszeren is ugyanúgy felcseperedett és pl. a családunkban sokkal többet betegek azok a gyerekek, akik tovább kaptak anyatejet, mint az én fiam.
Az általánosság szerint fél évig legalább jó lenne szoptatni, de a valóság az, hogy nagyon sokan eddig nem tudnak, de valameddig igen és az is sokat jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!