Hagynátok szenvedni a babátokat?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy sokkal nyugodtabb a babám, amikor tápszert kap, mint amikor anyatejet. Nem tud aludni, csak kinlódik, rossz nézni. Most is együtt sírtam vele, mert nem tudok neki segíteni.A mellkasomra teszem, nyugtatgatom, de nem jó neki semmi. Csak azt látom rajta, hogy szenved. Amikor tápszert kap, akkor kiegyensúlyozott, mosolygós, és tud aludni. Tudom, hogy az anyatej mindenek előtt, de megéri ilyen áron is? Most 13 hetes2009. szept. 1. 12:45
1/7 anonim válasza:
NEm hagynám szenvedni, de én nem hiszek ebben, hogy az anyatej-tápszer meccs az oka. Sajnos nincs ötletem, hogy mi lehet, de nem hiszem, hogy a tápszertől érzi magát jobban...
2/7 anonim válasza:
Nem írtad, hogy a szopás esik-e nehezére, vagy megemészteni az anyatejet. Ha az előbbi, én kifejném, illetve kifejtem annak idején és úgy adtam. Aztán szépen lassan áttértünk a cicire, ma már ügyesen szopizik, 6 hónapos.
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy kevés a tejed, és éhes marad?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönm a gyors válaszokat.
Fejem a mellem, mert nem tudott szopizni. Így éhes nem lehet, mert tudom, hogy mennyit eszik.
Már nagyon sajnálom, mert álmos és nem tud aludni. Ma még nem aludt semmit.
2009. szept. 1. 12:55
5/7 anonim válasza:
Tápszert miért adsz neki? Nincs elég tejed és közbe-kozbe tápszerezed?
Az én babám csak anyatejes,ö is sokat szenved,nagyon hasfájós,de a dokinak az eszébe se jutott,hogy emiatt tápszert ajánlana. Még gyógyszert sem irt neki,pedig mondta a védönö,hogy az nagyon hatásos lenne. Várni kell,mig megerösödik a gyomra. 2 és fél hónapos,kicsit már jobb a helyzet. Azt mondják,hogy 3 hó körül megszünik,szerintem még várj,biztosan nála is javulni fog a helyzet. Próbálj figyelni arra,hogy mit eszel, és szerintem szoptass.
6/7 A kérdező kommentje:
Nincs elég tejem, ezért kell tápszert is adnom neki.
2009. szept. 1. 13:22
7/7 anonim válasza:
nálam ugyanez a helyzet, estére örülünk ha 60-at le tud szívni a 2 ciciből az 1 hónapos babánk, ezért mindig pótoljuk tápszerrel, mert nem elég neki a tej. Nincs ezzel semmi gond, a tápszerrel telítődik el annyira a pocija, hogy ne nyűglődjön. Ha nem tápszert mégis mit adnál neki ha egyszer éhes? Ne idegeskedj ezmiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!