Egy 15 éves lányt miért nem lehet otthon hagyni egyedül? Ti otthon hagynátok? (lent)
Én nem szeretek egyedül otthon lenni, máshol pedig nem tudok aludni! :/
De vc-re nem merek ki menni ha egyedül vagyok. Pedig panelban lakunk nem kertes házban
1.válaszoló:Én is félek ettől...De remélem azt azért fogok.:) Különben 18 éves korom után apámnál fogok élni,ő sokkal másabb...De most nem engedi hogy oda költözzek,a tudta nélkül meg nem mehetek el míg nem töltöm a 18-at,mert ő felel értem...Amúgy sem jó a kapcsolatunk,pont az ilyen dolgai miatt,meg mert állandóan mindenen ideges ha pl:nem talál valamit 10 percen belül,már ordibál és unalmas hallgatni.De ez már más téma.:)
2.Nem vagyok félős típus,szerencsére.:)
3.Újpesten.De sosem próbáltak ide betörni meg semmi,születésem előtt se...Persze,itthon volt anyum minden este de ezt nem tudhatják akik be akarnak törni.
4.Én tudok máshol aludni,bátyáméknál,(a barátnőjével él)meg apumnál szoktam.És Ki merek menni vécére,max valami horror film után kicsit félve.:)
Jajj azért ne ijesztgessétek már. :)
Szerintem nagy baj nem lehet, nem vagy már pici. Mondd meg anyudnak,hogy mielőtt lefekszel többször megnézed,hogy zárva van-e az ajtó és,hogy felhívod ha bármi baj van.
Engem itthon hagytak többször, de egyre emlékszem kifejezetten amikor 15 évesen 10 éves öcsémmel maradtam este. Apa közölte délután 5-kor,hogy megy horgászni, majd jön és lehetőleg mindketten legyünk életben mire hazaér.
Mi történt: hajnali ötig gépeztünk és apa elküldött minket aludni.
Ugye milyen rémisztő? :)
én 20 vagyok, és ugyan ez van... sőt, egyedül még csak a lakásba sem mehetek be, ha a nagymamám visz haza sötétesés után...
Könyörgöm, más ilyen korban már egyedül él, vagy a saját családjával!
Nemrég töltöttem egyedül az első éjszakámat, bár alig akarták megengedni... Na, ez a tulzás, a 15 éves kort még meg is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!