Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti folytatnátok, vagy hagynáto...

Ti folytatnátok, vagy hagynátok az egészet?

Figyelt kérdés
700 ml körül eszik tápszert a kisfiam, ebből 40 ml az anyatej...több nem lesz már, az biztos, kérem, hogy a kérdésre válaszoljatok, nagyon köszi!
2013. márc. 10. 16:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem akartam részletezni, de akkor leírom, hogy hormonhiány miatt nincs és nem is lesz több tej, az endokrinológus is mondta. Szóval ezért nem akartam a szaporításról beszélni sem. Mellesleg ha nem erről lenne szó, akkor sem lenne időm fejni, még van két kicsim, és csak az egyik van oviban...képtelenség, néha arra sincs időm, hogy azt a 40-et lefejjem. Ha tehetem, este és reggel összebújok a babával, akkor szopizik, 6 hetes.
2013. márc. 11. 08:05
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Megmondom őszintén, én abbahagynám.
2013. márc. 11. 08:52
 13/15 xStefix ***** válasza:
0%

Kérdező, ezt olvasd el, hátha segít dönteni (a módszer miatt is):

[link]

2013. márc. 11. 20:59
 14/15 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek pont egy ilyen sztorira van szüksége, amiben ez a nőszemély leírja, hogy nem érezné magát anyának, ha nem szoptatna. Hát gratulálok. Szégyen, hogy valaki szerint a szoptatás egyenlő az anyasággal.

Kedves kérdező egy másodpercig ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha úgy döntesz, hogy abbahagyod.

2013. márc. 11. 21:14
 15/15 xStefix ***** válasza:
Remélem, a Kérdező ennél többet olvas ki belőle... Mondjuk pl. azt, hogy még a nagyon kilátástalan helyzetekben is lehet találni olyan megoldást, ami jobbá teheti az életünket.
2013. márc. 11. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!