Ti 6-7 órára anyósra hagynátok a 3 hónapos babátokat napközben? Vagy vinnétek magatokkal 3 órás autó útra és másfél órás ügyintézésre? (anyatejes)
Ez függ az anyóstól is :D
De viccen kívül szerintem jobb neki, ha nem cipeled magaddal ilyen hosszú útra.
Előre fejsz le neki tejet és az anyós majd ellátja.
Végül is felnevelte már a párodat is ! :)
Mamira hagynám.
Bármit elkaphat míg sorban áll az ember, nem mindenhol tudod szoptatni, pelenkázni.
Hideg is van, fel le öltöztetni kocsiban, hivatalban...
Ez tényleg anyóstól függ.
Én anyósomra rábízom, bölcsödei gondozó volt és imádja a gyerekeket. Nyugodt szívvel tudom ráhagyni.
1-2 órára rábíznám ha jófej és megbízható anyósom lenne, de 6-7 órára biztos nem! Ő még NAGYON KICSI, 3 hónapos, én ki sem bírnám, hogy ennyi időre magára hagyjam.
4 hónapos a fiam, második baba, tehát nem az elsőanyukás paratípus vagyok, de a múltkor elmentem itthonról 2 órára, addig anyós és férjem vigyázott a gyerekekre, de lóhalálában rohantam haza mert nyugtalanított, hogy picurral minden rendben van-e, nem-e sír, jól van-e stb. Én tuti vinném magammal, a kicsik imádják az autókázást, szoptatni és aludni is lehet az autóban, ha meg a párod is megy akkor nem kérdés, addig ő dajkálná míg te ügyintézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!