Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennétek ebben az esetben?...

Mit tennétek ebben az esetben? Abbahagynátok az antibiotikum adását?

Figyelt kérdés
Kislányom fertőzésre antibiotikumot szed 3. napja. Elvittem homeopatához, aki adott homeos bogyót és azt mondta, hogy hagyjuk abba az antibiotikum szedését.
2012. dec. 19. 16:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ha elkezdte, ezt már szedje végig.
2012. dec. 19. 17:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Szedje be amit az orvos előírt
2012. dec. 19. 17:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagynám abba.
2012. dec. 19. 17:18
 4/16 A kérdező kommentje:

Ez is az én kérdésem volt. Ezeket figyelembe véve sem hagynátok abba?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2012. dec. 19. 17:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Èn a fentieket figyelembe vège is adnàm. Jò dolog a homeopàtia, èn is hìve vagyok, de egy ilyen fertőzès tènyleg nem jàtèk. Komoly vesemedence gyulladàst kaphat, ès ràmehet egy csomò mindenre. Ès egy ecology nem fog semmi fèle homeland bogyò belted rakni, plàne, ha ezt mèg antibiotikumnak sem sikerült. Adhatod kiegèszìtő kezelèskènt.

Mondjuk èn màsik orvishoz vinnèm, mert augmenting utàn zinnatot? Ugyanazt mindkettő egymàs helyettesìtői. Bàr nem tisztem egy orvost felübìràlni, ès nem is akarom, de èn elvinnèm màshoz.

2012. dec. 19. 18:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, most làtom, hogy a gèpem àtìrt egy csomò mindent. Szòval az ecoli fertőzèst egy homeos bogyò sem fogja helyre rakni .
2012. dec. 19. 18:11
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Adom neki az antibiotikumot is. A homeopata azt mondta, hogy értelme nincs adnom, nem azt, hogy ne adjam.

Kedves Utolsó! Kienyésztették, hogy mire reagál a baktérium, és az alapján kapta először az Augmentint, majd most a Zinnatot. Tényleg egyforma a 2? A dobozán más szerepel hatóanyagként.

2012. dec. 19. 21:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, most hogy ìrod ràjöttem, hogy hülyesèget ìrtam, bocsi. Tènyleg nem ugyanaz, belekavarodtam èn is a sok gyògyszerbe a gyerekeinek 1 hònapjàban felvàlltva betegek, az augmenting helyettesìtője a curam.

Nekem is volt evoking tavaly, ès a dokim azt mondta, hogy antibigyò nèlkül a hlyzet csak romlani fog. Ha hüvelyben talàlnak ecoli, arra is azt ìrjàk.

2012. dec. 19. 21:15
 9/16 A kérdező kommentje:

:) Úgy rám ijesztettél, hogy kikukáztam az Augmentin dobozát és áttanulmányoztam. Sőt! a Cefzilt is előszedtem a kuka aljáról, hátha .... Még jó, hogy csak a napokban dobtam ki a dobozokat. :)

Napirendet készítettem a gyereknek, annyi gyógyszert szed, egyik se üsse a másikat. Nagyon oda kell figyelnem mikor mit adok be neki. (asztmájára Flixitie naponta 2x, Zinnat 2x, probiotikum 2X, multivitamin, vettem ma tőzegáfonya szirupot, homeos bogyók, és a változatosság kedvéért van neki egy torokgyulladása is, arra kapott Isoprinosine-t)

2012. dec. 19. 21:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem hagyatnám abba!
2012. dec. 20. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!