Mit tennétek ebben az esetben? Abbahagynátok az antibiotikum adását?
:) nem akartam Ràd ilyeszteni. Nekem 2 gyereknek volt 1 hònapig felvàlltva mindenfèle nyavalyàja, persze mindegyiknek màst, ùgyhogy màr belegabajodtam, a sok gyògyszerbe, hogy mit mivel lehet helyettesìteni.
Mèg Annyi, hogy az utolsònak igazat van, multivitamint ne adj, mert a vasbòl tàplàlkoznak a bacik. Ha adds is vitakint, csak olyant, ami semmi vasat nem tartalmaz, vagy adj neki simàn c vitamint nagy dòzisban.
Jobbulàst a kis betegnek!
Az orvosunkban teljesen megbízom, evvel nincs is gond. Csak a kislányomat féltem nagyon. Olyan picike még, és ez a rengeteg gyógyszer .....
A homeopata egyébként egy gyógyszertár üzemeltetője, mindig mindent náluk vásárolok. Az antibiotikumot ugyanúgy, mint a bogyókat.
De meggyőztetek, adtam neki a Zinnatot is, de mellé a többit is.
Ezt a multivitaminos dolgot már hallottam. Tényleg nem lehet adni fertőzések esetén? Vírus vagy bakteriális fertőzésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!