Mit csinálnátok? Folytatnátok vagy abbahagynátok?
Mit tennél, ha lenne valami (sport, versenyszerűen bármi elfoglaltság: zene, ének, tánc stb..) amiben jók vagytok, sokra viszitek, de nagyon drága?
Úgy értem a tandíj mellett még a kötelező cuccok (felszerelés, kellékek, fellépőruha stb.) is kellenének? És ha a tandíj önmagában több mint 10 ezer, plusz még a többi kis sz@rság is véletlenszerűen 10-20 ezer forint váratlan kiadás akármikor?
Nagy döntés előtt állok, ha kiszállok a verseny csoportból, akkor vége.. Az szól mellette, hogy fél év alatt jutottamm idáig, viszont anyagilag már nem bírom, szüleimet nem akarom terhelni, tanulás rovására megy, oda a hétvégéimnek, nem szeretem a csoporttársaimat...
Mit tegyek? :\
Ez most nagyon kellett, köszönöm! :)
Én is ezer féle dolgot csináltam már... Megtanultam magamtól két hangszeren is játszani, néptáncoltam 2 évig általánosban, utána egy évet balettoztam, röpiztem a suliban, szóval én is sok mindent kipróbáltam már..
Amúgy énekelni nagyon szeretek, azzal jobban kitudom magam fejezni mint a tánccal.. De nem tudom.. :\
Azért is kezdtem el a táncot, hogy barátokat szerezzek, de ez se sikerült, nem szeretem a csapattársaimat.. Ez is elbizonytalanított rendesen.
17 évesen még előtted az egész Élet! :) Még annyi új dologgal fogsz találkozni, új emberekkel, élményekkel...
Az egyik leköt, a másik nem...Az egyiket kipróbálod, a másikat nem...Lesznek sikerélményeid, lesznek kudarcaid! Ez garantálható!
De a legfontosabb: légy boldog! Ez a Te életed! És ezek mind mind sok tapasztalatot adnak majd ahhoz, hogy boldogan tudj élni! És megfelelő önképpel tudj majd felelősségteljes döntéseket hozni! Sok sikert! :)
Köszönöm szépen!!
Annyira jó ezeket olvasni, kicsit úgy éreztem hibát követek el, valamiért mindig meg akarok felelni mindenkinek, és talán attól is félek, hogy egyedül maradok, és elhalasztom az életet..
Köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!