Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, abbahagynátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, abbahagynátok a kisbabátok szoptatását a férjetek kedvéért?

Figyelt kérdés

Nagyon zavarja, hogy szex közben folyik-spriccel a tej, emiatt nem szexelünk.

A baba 3 hónapos.

2014. júl. 27. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
6%
83%-A többség nem lúgot iszik, hanem vizet... Milyen hülyék, nem?!
2014. júl. 27. 21:28
 62/81 anonim ***** válasza:
66%

" Próbáltuk melltartóban, de úgy nem az igazi - nekem sem :-( Persze átmenetileg megoldás, de hosszú hónapokig kényelmetlen és nem túl kielégítő."

Tehát a 3 hónapos gyereked mellett te legfeljebb csak másfél hónapja élhetsz rendes nemi életet és ennyi idő elég volt, hogy "hosszú hónapokig" kijelentést tegyél??

Érdekes...ez nem jó, az nem jó...

2014. júl. 27. 21:29
 63/81 anonim ***** válasza:
27%
Csak amíg a lúg veszélyes .. azért ezt a tápszerre nem kéne mondani..
2014. júl. 27. 21:48
 64/81 anonim ***** válasza:
37%
Már értem miért lesz annyi idióta " felnőtt".
2014. júl. 27. 21:56
 65/81 anonim ***** válasza:
6%
68%- SZövegértelmezés. Nem a lúggal azonosítottam a tápszert, hanem a többségi véleményre utaltam. A többség azért mond, csinál dolgokat, mert jobban szolgálja a túlélést (evolúciós értelemben és általánosan - nem a tápszer,nem). Uhh.
2014. júl. 27. 22:03
 66/81 anonim ***** válasza:
85%

Még jobban világosítok: nem a tápszerrel van a baj. Sőt, sokszor KELL a táőszer. A baj azzal van, hogy az anyatejet, amit a természet alkotott, hogy táplálója legyen a dednek, olyan irgalmatlan nyugalommal dobná kukába a sok okos, hogy tényleg elképesztő. A kérdező és férjének szintje egyenesen ledöbbentő.

Tényleg. Hihetetlen a mélyrepülés.

2014. júl. 27. 22:08
 67/81 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj, de én is Angliában élek, már egy gyerekem van, itt született, 9 hónapig szoptattam, és mikor mondtam a MF-nak, mert most megint terhes vagyok és kérdezte, nagyon megdícsért, ez az egyik, másik, 4 éve szültem-pont ma van lányom szülinapja, de mikor 4 éve szültem, azt javasolták, minél tovább szoptassak, a könyvecskémbe is benne volt a szoptatás előnye, a mostani könyvembe még jobban. A szoptatást hosszú távon igenis javasolják, mert a könyvem ugyanolyan, mint bármely részén az országnak, a te könyvedben is benne kellett, hogy legyen, úgyhogy ne mond, hogy nem javasolják a szoptatást 6 hónapig. Azt írják, hogy legalább próbáld meg 6 hónapig, de ha tudod, akkor tovább.
2014. júl. 27. 22:09
 68/81 anonim ***** válasza:
83%

Á, szerintem ez egy provokatív kamu kérdés. Egy apa elve nem mond ilyet másfél hónapos kényelmetlenség, és a gyereke három hónapos korában.

Kommentekben meg előjön az unalomig ismert anyatej vs. tápszer buli.

Akinek nincs teje, vagy fájdalmas a szoptatás, az tápszerezzen.

Aki tud, az szoptasson.

Ennyi.

Ismétlem, a tápszert az anyatej hiányának esetére fejlesztették ki.

Ezt miért kel túlspilázni? Miért kell kardoskodni? Miért kell fikázni az anyatejet/tápszert?

Miért elképzelhetetlen, hogy aki gyereket vállal a legjobbat akarja a gyerekének? Hogy lehet a lehető legjobb tápláléktól megvonni, azért mert apuci nem apa.

Hogy alakulhat ki erről egyáltalán vita?

Úgy értem, felnőtt értelmes emberek között.

2014. júl. 27. 22:14
 69/81 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező,ez egy múló állapot, kb. a baba 4-5 hónapos korára vége(nálam kb. 4 hónapos volt a lányom,mikor abbamaradt).

Hozzászokik a melled,a szervezeted,és már nem fog spriccelni,ez az én tapasztalatom(már a másodikat szoptatom,nála már csak a ő tudja kiváltani a tejleadó reflexet,semmi más)..

Az,hogy abbahagyod-e a szoptatást, a te döntésed,de a tápszer a szoptatás helyett baromi macerás szerintem..én nem hagynám abba a helyedben(és azt is nagy hülyeségnek tartom,aki szerint a tápszer kényelmes...)

2014. júl. 27. 22:15
 70/81 anonim ***** válasza:
20%
Hát ez vicc h egy eldöntendő kérdésből mit csináltok!!!igen v nemmel kellett volna válaszolni,nem rögtön minősíteni őket és kioktatni!!!!!
2014. júl. 27. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!