Ti mit tennétek a helyemben? Abbahagynátok az egyetemet?
Figyelt kérdés
Anglisztikára járok, és megbuktam az alapvizsgán. Minden másom megvan eddig, de mégis csak az alapvizsgáról beszélünk. Eléggé elment a kedvem az egésztől, mert tuti csúszni fogok egy félévet. Teljesen tanácstalan vagyok.2014. máj. 20. 15:46
1/4 anonim válasza:
Ha amúgy szereted, meg érdekel az anglisztika, szerintem ne add fel! Véleményem szerint nem ez volt az utolsó bukásod. (félre ne értsd!)
Még egy félév azt mondom belefér a csúszásba. Ha viszont csak kínlódsz vele, nehezen tanulod, akkor valószínű nem illik hozzád ez a szak.
2/4 anonim válasza:
Szóval elgondolkodnék rajta, de nem kell feladni az első nehézségnél!
3/4 anonim válasza:
Nézz magadba és alkoss véleményt arról, hogy tényleg ezzel akarsz-e foglalkozni, vagy csak azért mentél oda, mert felvettek.
4/4 anonim válasza:
Van ismerősöm, aki többször is megbukott az alapvizsgán, aztán mégiscsak elvégezte jó eredménnyel. Szerintem ezért ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!