Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, abbahagynátok a kisbabátok szoptatását a férjetek kedvéért?
Nagyon zavarja, hogy szex közben folyik-spriccel a tej, emiatt nem szexelünk.
A baba 3 hónapos.
ellenben a hazassag tonkre megy szex nelkul
Nekem varratszedéskor szétnyílt a gátsebem, hegkimetszés, újra varrták, két év múlva megint műteni kellett, addig gyakorlatilag nulla volt a szex. És képzeld, azóta is házasok vagyunk, 18 éve. Ahol ez tönkreteszi a kapcsolatot, az a kapcsolat annyit is ér. ÉS ráadásul mi nagyon fiatalok voltunk, 20 évesen szültem, férjem 24 volt.
Én nagyon elkeseredek akkor, mikor azt olvasom, hogy valami baj van, nincs szex pár hétig, hónapig és a férj mindenki szerint jogosan keres másik nőt, mert szex nélkül nem élet az élet :(
29: oké, ha apukának baj lesz egyszer átmenetileg a hancúrléccel bármilyen egészségügyi ok miatt (műtét, prosztatagondok, bármi egyéb) akkor anyuka is nyugodtan mehet cekcelni ahol tud, mert nehogymár ki kelljen bírnia egy kis időt szex nélkül?
Ráadásul itt nem is arról van szó, hogy teljesen le kellene mondani a szexről, csak egy kis kreativitással megoldani,hogy egy ideig ne anyatejben fürödjenek ha ölelkeznek.
"Tehat a gyerek erdeke a szoptatas. APuka meg egoista, mert szexelne. Hat akkor anyuka majd szoptatja a gyereket, apuka meg megy mashova szexelni. Tan fel evig szex nelkul kellene elnie?????"
Elképzelni nem tudom, hogy tudott az emberiség kitermelni ennyi egoista barmot meg ennyi birkát, aki ezeket a barmokat elviseli.
Nem lehetne bizonyos IQ szint alatt nem beleszólni az ilyen jellegű vitákba? Hanem helyette mondjuk elsajátítani a szövegértelmezés alapjait?
Nekem kétszer volt ilyen élményem apaként, hát... baromira nem zavart.
De, ahogy kérted, nem minősítem a férjed, sem a viszonyát a gyerekével.
Én nem tanácsolnám, hogy 3 hónaposnak fejezd be a szoptatást, - de azt gondolom időzítéssel biztosan lehet segíteni a dolgon.
# 29/30
apuka nem azért egoista mert szexelne, hanem egy természetes dolgot akar megszüntetni - anyatej- ami fontos a babának, csak azért mert őt zavarja a dolog...
Miért nem lehet azt mondani hgy szívem nem tudsz valamit csinálni a spricceléssel mert zavar szex közben, miért kell egyből azzal jönni hogy ne szoptasson? (amitől még nem biztos hogy elmúlik a tejelválasztás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!