NAGYON FONTOS! Ti abbahagynátok a fogamzásgátlót ebben az esetben?
Félek, hogy az orvosom abbahagyatja velem, más védekezési mód mellett mindig ideges voltam. Pénteken megyek nőgyógyászhoz.
6 hónapja szedek fogamzásgátlót, az utóbbi 2 hónapban megpattant pár ér a bal vádlimban és naponta több órát zsibbad, illetve még a lassú sétától is légszomjam van.
(Illetve B-ről C-re nőtt a mellem) Szerintetek ezek a trombózis előjelei? Ti abbahagynátok ekkor? Sajnos fél év alatt ez a 3. gyógyszerem, az első típusút 1 levél után abba kellett hagynom migrén miatt.
Feltétlenül abbahagynám, ahogy tettem is mikor 160-ra ment a vérnyomásom. Én péntekig sem várnék.
Évekig óvszert használtunk a férjemmel és soha semmi baj nem volt. Kicsit macerásabb, de ha odafigyel az ember nem lehet gond. Inkább ez, mint egy mélyvénás trombózis.
Off:
Arra szeretném csak felhívni a figyelmet, mert elhangzott, hogy óvszerrel kizárólag víz alapú síkosítok és segédeszközök használhatóak, mert az olaj alapúak károsítják a latexet. (A latexmentesekkel nem tudom mi a helyzet, biztosan rá van írva...)Tehát a pharmatex tabletta igen, viszont a krém és a kúp már nem játszik gumival. Nos a tabletta a legpocsékabb az összes közül, ugyan is szana szét marja az ember jobbik felé, még a férfit sem kíméli. Szóval ezzel vigyázni. Vegyél spermicides óvszert.
Félsz, hogy abbahagyatja veled? Akkor inkább tovább szednéd és inkább trombózisod lenne? Tudod te milyen komoly az?
Inkább hagyd abba mint, hogy bajod legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!