Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, abbahagynátok a kisbabátok szoptatását a férjetek kedvéért?
Nagyon zavarja, hogy szex közben folyik-spriccel a tej, emiatt nem szexelünk.
A baba 3 hónapos.
51: Azért mondjuk, hogy szoptasson, adja meg a babájának ami kell mert mi féltékenyek vagyunk mert nem tudtunk??? :-DDDD
Logikus!
"Nyilvan mivel Angliaban nem lognak otthon az anyukak evekig, hanem mielobb mennek vissza dolgozni."
Ezen a logikai úton menve Magyarországon három év lenne a javasolt szoptatási idő, nem hat hónap.
Ami meg a lógást illeti, sok munkahely felüdülés egy anyuka első évéhez képest. Mondjuk ez a bevett három év otthonmaradás szerintem is sok, én úgy egy évig maradnék otthon a gyerekkel.
Oooo ... itt csak olyan anyukák vannak akik mindent a ngy köny szerint csinálnak
...
Őszintén szólva mikor még csak a kérdést olvastam, azt hittem van a gyerek már vagy 2-2,5 éves, és az anyja még mindig nem hajlandó levenni a melléről, akkor megérteném az apát.
3 hónapos gyerek szoptatását viszont tuti nem hagynám abba, mondjuk személy szerint ilyen önző embernek nem is szültem volna. Egy ilyen pici babának még kell az anyatej (nyilván csak akkor, ha van rá mód, hogy azt kapjon). Azzal én sem értek egyet, hogy manapság sokan 1-2-3 évig is szoptatnak, szerintem ez már túlzás és nem is indokolt, de azért egy 3 hónapos még hadd szopjon már! És igen, apuka önző, a saját kényelme érdekében venné el a gyerektől azt a táplálékot, ami ebben a korban még a legjobb neki. Nehogymár ne lehessen ezt a pár hónapot kibírni! És ha bármilyen egészségügyi okból nem lehetne szexelni pár hónapig? Apuka akkor is menne máshová? Ha igen, akkor csak gratulálni tudok... Most ráadásul nem is kell lemondani a szexről, csak fel kell venni egy nyamvadt melltartót. Hát, marha nagy áldozat, tényleg...
"53: nézz be a gyereknevelés témakörbe, ott a 90%-a min. 6 éves korig szoptat :D"
Az igen. :) Majd benézek, komolyan.
Különben meg szerintem sose tudhatod, mikor teszel jót a gyerekkel. Átlag tíz évente drasztikusan megváltozik a szakértők véleménye, hogy hogyan kell jól táplálni és nevelni.
Azt a betyárját... csak kapkodom a fejem, mennyi agyatlan nőszemély verődött itt össze...
Az anyatej arra való, hogy a babát táplálja. A tápszert azért fejlesztették ki, hogy pótolja az anyatejet. Kauzalitás és helyes sorrend.
Posztoló, kötöd azt a szegény ebet a karóhoz, már eldöntötted. Gyerekbe tápszert, anyukába apukát. Rövid házasság lesz ez.
Ja, és ne gyertek haza, ha egy mód van rá. Vannak itt elegen.
" Azt a betyárját... csak kapkodom a fejem, mennyi agyatlan nőszemély verődött itt össze... "
Aztán szinte ugyanazt írod, mint a többség.
Lassan már csak röhögni járok ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!