Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, abbahagynátok a kisbabátok szoptatását a férjetek kedvéért?
Nagyon zavarja, hogy szex közben folyik-spriccel a tej, emiatt nem szexelünk.
A baba 3 hónapos.
Első a gyerek.
Az anyatej akkora kincs egy gyerek számára, hogy szex miatt megvonni tőle :-( :-(
hát ne zavarja az apukát. ráadásul ilyen hozzáállással az anyukában is rossz érzést kelt.
HOgy válasszon a férje és a gyereke között?????,
Nem hagynám abba a szoptatást. Semmi pénzért sem!!!
Szerintem ezt ti beszéljétek meg, nem muszáj az itt lévőkre hallgatmi! Gondold át h te h szeretnéd.
A szoptatásról amnyit h én nem szopiztam azt egészségesebb vagyok 100x mint az ismerősöm aki 3 évig szopizott.
Én nem vagyok szopiztatás ellen ha van tej persze szoptatni jó, de azért nem lesz rögtön beteg a gyerek mert nem szopizik!
Ez csak ti ketten dönthetitek el!!
"Angliában élünk, itt nem javasolják a 6 hónapos szoptatást. A legtöbben 6-8 hétig szoptatnak, ritka aki tovább."
A WHO tudtommal nemzetközi szervezet. Az Egyesült Királyság is tagállama az ENSZ-nek, vagy rosszul tudom? Ott mást javasolnak a szülőknek szoptatás témában, mint Magyarországon?
Magyarországon ha 3 év előtt abbahagyod a szoptatást megköveznének ezek a barmok...
6 hónap a szükséges idő, ennél több nem indokolt.
""Angliában élünk, itt nem javasolják a 6 hónapos szoptatást. A legtöbben 6-8 hétig szoptatnak, ritka aki tovább."
A WHO tudtommal nemzetközi szervezet. Az Egyesült Királyság is tagállama az ENSZ-nek, vagy rosszul tudom? Ott mást javasolnak a szülőknek szoptatás témában, mint Magyarországon?"
Nyilvan mivel Angliaban nem lognak otthon az anyukak evekig, hanem mielobb mennek vissza dolgozni.
Itt egyik szakember sem hívja fel a figyelmet rá, hogy milyen egészséges. Nincsenek szoptatási tanácsadók sem. Ha nem megy, ez van, nem görcsöltetik rá a nőket.
Megkérdeztem a gyerekorvost, azt mondta, túlzás a WHO javaslata. Ott van jelentősége, ahol mást anyagi okokból nem tudnak adni a gyerekeknek (Afrika pl).
"Itt egyik szakember sem hívja fel a figyelmet rá, hogy milyen egészséges. Nincsenek szoptatási tanácsadók sem. Ha nem megy, ez van, nem görcsöltetik rá a nőket. "
Persze :D:DD: A Magyar Királyságban minden van, meg maga a kánaán, Angliában meg szarnak az emberre, sőt, még hülyék is. Reális magyar gondolkodás :)
Jó, de azért a 2 éves kiflit majszoló és a 3 hónapos fogatlan között nagy a különbség.
Tehát úgy gondolod, hogy az anyatej helyett jobb ha valami porokat összelötykölsz?
Mert az oké, ha a gyerek már ehet mást is, akkor nem tragédia a szoptatás befejezése, de itt még mindig egy picike babáról van szó, akinek nem lehet odanyomni a csülkös bablevest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!