Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, abbahagynátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, abbahagynátok a kisbabátok szoptatását a férjetek kedvéért?

Figyelt kérdés

Nagyon zavarja, hogy szex közben folyik-spriccel a tej, emiatt nem szexelünk.

A baba 3 hónapos.

2014. júl. 27. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 gömbicica ***** válasza:
83%

Első a gyerek.

Az anyatej akkora kincs egy gyerek számára, hogy szex miatt megvonni tőle :-( :-(

hát ne zavarja az apukát. ráadásul ilyen hozzáállással az anyukában is rossz érzést kelt.

HOgy válasszon a férje és a gyereke között?????,

Nem hagynám abba a szoptatást. Semmi pénzért sem!!!

2014. júl. 27. 19:59
 42/81 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem ezt ti beszéljétek meg, nem muszáj az itt lévőkre hallgatmi! Gondold át h te h szeretnéd.

A szoptatásról amnyit h én nem szopiztam azt egészségesebb vagyok 100x mint az ismerősöm aki 3 évig szopizott.

Én nem vagyok szopiztatás ellen ha van tej persze szoptatni jó, de azért nem lesz rögtön beteg a gyerek mert nem szopizik!

Ez csak ti ketten dönthetitek el!!

2014. júl. 27. 20:01
 43/81 anonim ***** válasza:
74%

"Angliában élünk, itt nem javasolják a 6 hónapos szoptatást. A legtöbben 6-8 hétig szoptatnak, ritka aki tovább."

A WHO tudtommal nemzetközi szervezet. Az Egyesült Királyság is tagállama az ENSZ-nek, vagy rosszul tudom? Ott mást javasolnak a szülőknek szoptatás témában, mint Magyarországon?

2014. júl. 27. 20:05
 44/81 anonim ***** válasza:
13%

Magyarországon ha 3 év előtt abbahagyod a szoptatást megköveznének ezek a barmok...

6 hónap a szükséges idő, ennél több nem indokolt.

2014. júl. 27. 20:07
 45/81 anonim ***** válasza:
31%

""Angliában élünk, itt nem javasolják a 6 hónapos szoptatást. A legtöbben 6-8 hétig szoptatnak, ritka aki tovább."

A WHO tudtommal nemzetközi szervezet. Az Egyesült Királyság is tagállama az ENSZ-nek, vagy rosszul tudom? Ott mást javasolnak a szülőknek szoptatás témában, mint Magyarországon?"

Nyilvan mivel Angliaban nem lognak otthon az anyukak evekig, hanem mielobb mennek vissza dolgozni.

2014. júl. 27. 20:08
 46/81 anonim ***** válasza:
75%
Basszus, én örültem volna, ha csak 3 hónapos koráig tudtam volna szoptatni a gyermekeimet, de sajnos ez a lehetőség nem adatott meg. Ti meg ezt eldobnátok, mert apukának (meg úgy nézem neked sem) tetszik, hogy egy kis kényelmetlenséget bevállaljatok.
 47/81 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy mondhatod a férjednek hogy oké, de azzal a feltétellel, hogy ő keverget tápszert éjjel, ő mos és fertőtlenít cumisüvegeket miután hazatér a munkából. Minden feladatot ami az üveges etetéshez kapcsolódik át kell vennie a következő minimum 3 hónapban.
 48/81 A kérdező kommentje:

Itt egyik szakember sem hívja fel a figyelmet rá, hogy milyen egészséges. Nincsenek szoptatási tanácsadók sem. Ha nem megy, ez van, nem görcsöltetik rá a nőket.

Megkérdeztem a gyerekorvost, azt mondta, túlzás a WHO javaslata. Ott van jelentősége, ahol mást anyagi okokból nem tudnak adni a gyerekeknek (Afrika pl).

2014. júl. 27. 20:09
 49/81 anonim ***** válasza:
17%

"Itt egyik szakember sem hívja fel a figyelmet rá, hogy milyen egészséges. Nincsenek szoptatási tanácsadók sem. Ha nem megy, ez van, nem görcsöltetik rá a nőket. "

Persze :D:DD: A Magyar Királyságban minden van, meg maga a kánaán, Angliában meg szarnak az emberre, sőt, még hülyék is. Reális magyar gondolkodás :)

2014. júl. 27. 20:11
 50/81 anonim ***** válasza:
87%

Jó, de azért a 2 éves kiflit majszoló és a 3 hónapos fogatlan között nagy a különbség.

Tehát úgy gondolod, hogy az anyatej helyett jobb ha valami porokat összelötykölsz?

Mert az oké, ha a gyerek már ehet mást is, akkor nem tragédia a szoptatás befejezése, de itt még mindig egy picike babáról van szó, akinek nem lehet odanyomni a csülkös bablevest.

2014. júl. 27. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!