Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagynátok végre a nyílt színi szexuális életet?
Figyelt kérdés
Elegem van már abból , hogy mindig azt kell néznem , hogy élitek a szexuális életeteket az utcán/metrón/villamoson/buszon stb .
Nem elég , hogy nekem és a hozzám hasonló embereknek nem lehet párkapcsolatuk még azt is végig kell néznem , hogy ölelgeti és csókolgatja a bomba csajt ( akinél nekem soha nem lenne esélyem ) olyan csávó akit le kelet volna dobni a Taigetosz-ról .
Légyszi hagyjátok abba ..........
Köszi
23 ff.
2013. okt. 11. 18:41
1/20 anonim válasza:
"végig kell néznem"
Ki kényszerít?
2/20 anonim válasza:
Attól hogy neked nincs életed, másnak még lehet.
3/20 A kérdező kommentje:
Ha másfele nézek ott is ezt látom .
Csukott szemmel meg had ne közlekedjek .
2013. okt. 11. 18:42
4/20 A kérdező kommentje:
Lehet csak ne előttem csinálja .
2013. okt. 11. 18:42
5/20 anonim válasza:
Nézd a földet vagy az eget akkor.
6/20 Pain for Pleasure válasza:
Legközelebb ne nézz oda és ne legyél már ennyire irigy.
7/20 anonim válasza:
Nem szeretnék különösebb közösséget vállalni a kérdezővel, de tényleg neveletlenségre vall, ha közterületen nyalják-falják egymást az emberek.
8/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy , leszarom , hogy ki és mit csinál csak otthon csinálja .
2013. okt. 11. 18:44
9/20 anonim válasza:
Nyugodtan leugorhatnál te is onnan...
10/20 Pain for Pleasure válasza:
Az már az ő problémájuk, hogy nem illő dolgot művelnek mások előtt. De attól, hogy kiírod még nem fog változni semmi.
A leírás stílusa alapján igen is irigy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!