Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagynátok végre a nyílt színi szexuális életet?
Elegem van már abból , hogy mindig azt kell néznem , hogy élitek a szexuális életeteket az utcán/metrón/villamoson/buszon stb .
Nem elég , hogy nekem és a hozzám hasonló embereknek nem lehet párkapcsolatuk még azt is végig kell néznem , hogy ölelgeti és csókolgatja a bomba csajt ( akinél nekem soha nem lenne esélyem ) olyan csávó akit le kelet volna dobni a Taigetosz-ról .
Légyszi hagyjátok abba ..........
Köszi
23 ff.
:) A stílusomat hagyjuk inkább .
Nem vagyok irigy ha az lennék akkor mondanám hidd el .
Kicsit egyetértek veled. De...
1. Gondolj bele: vajon az ilyen csávók között hányan vannak, akik tavaly még ugyanúgy magányosak voltak, mint te, most viszont van barátnőjük, és ennek annyira örülnek, hogy akár az utca kellős közepén is leállnak vele csókolózni?
2. Senki sem tiltja, hogy nézd őket. Ha nem atom parasztok, akkor ők fognak zavarba jönni ettől. Vagy az is lehet, hogy bóknak veszik, és összejöhet egy édeshármas. Ki tudja? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!