Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg gyermek kontra házasság?
A szituáció a következő:
negyvenes házaspár, évek óta próbálkoznak, az orvosok nem találtak okokat a gyermektelenségre, most végre megtapadt a magzat. Viszont a vizsgálatok szerint nem lesz egészséges.
A férj el akarja vetetni, az asszony nem, viszont a férj kijelentette, hogy vagy a baba, vagy ő. Az asszony azt mondta, hogy ez a baba is nehezen jött össze, valószínűleg nem lenne esélye saját gyermekre.
Lehet itt igazságot szolgáltatni? Igaza van a férjnek, hogy nem akar beteg gyermeket, vagy igaza van az asszonynak, hogy ha beteg is, de végre saját gyereke lesz?
Nyugaton így megy : [link]
Persze nem mondom, hogy kérdező tartsa meg a babát, mert ha jobb oldalon csonk sincs, amire protézist lehet erősíteni, az nagyon megneheziti a helyzetet, de ahogy ti beallitottatok a vegtaghianyos embereket, mintha haszontalanok, életképtelenek lennének, haaat, nem volt semmi :-(
Eleinte azt hittem, értelmi fogyatékos lesz a gyerek, ott inkább a férjnek adtam volna igazat. De a végtaghiány egy állapot, amivel együtt lehet élni, akár teljes, boldog életet is. Elnézve az eddigi hozzászólókat, náluk kb. az az elvárás, hogy akinek valami fogyatéka van, az vesse le magát a szikláról. Adolf bácsikátok büszke lenne rátok. Nyilván nem ismerek olyat, aki repesett volna az örömtől, amikor tolószékbe került, de olyat se, aki emiatt meg akart volna halni.
Nehéz helyzetben van a kérdésben szereplő asszony, de én a gyerekét választanám a helyében. A házasságának így is, úgy is annyi, ha megtartja a gyereket és elhagyja a férje, akkor azért, ha meg belehajszolja a férj az abortuszba és ezt nem tudja megbocsátani, akkor azért.
Nick Vujicic nevére keress rá egyébként.
Kérdező hogy döntöttek? Íme egy kép. Csakhát ez Amerika. Pénz is több van, meg az emberek tolerancia szintje sem egyenlő a nullával, mint itthon :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!