Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem érti a Több nap, mint kolbász mondás lényegét. Mit csináljak vele?
"Az a baj, hogy pazarol, hogy nem normális, ha van rá penz sem napi fél üveg nutellát megenni "
Ezt kurvära nem értem, már elnézést. Ki mondja meg mégis, hogy normális-e vagy sem? Te? Milyen alapon? Neki normális. Mert finom, mert szereti, mert keres rá elég pénzt.
Ennyi erővel az se normális, ha valaki nem csak vasárnap eszik húst. Vagy nem csak csapvizet iszik.
Annak meg, hogy a kérdező megtakarított pénze van-e lekötve, annak semmi köze ahhoz, hogy NEM DOLGOZIK ÉS ELTARTJÁK.
Hallod fél éve vannak együtt, havonta pár napot találkoztak, azért nekem valaki gyakorlatilag 2-3 együtt töltött hét után belepofázna, hogy mit egyek meg mennyit, meg mire költsek, úgy hogy nálam lakik az én pénzemen szerintem rohadt jogosan még ki is akadnék, és ordítanék egy sort, nem csak simán csinálnám ugyanúgy a dolgot tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!