Mik a tapasztalataitok igaz a mondas? Kutyabol nem lesz szalonna? Mit tennel? (bovebben lent)
Aki egyszer "eldobott" vki masert akit nem is szeretett es megis csalta veled ... majd beadtad az unalmast. Mert a masik megis tobbet ert. Mire tullepnel szakit vele (miattad) es aztan azt mondja szeret veled akarja leelni az eletet. Tanult a hibajabol, soha nem tenne
ilyet megegyszer stb... Te megprobalsz hinni ujra bizni mert nagyon szereted.... Telik mulik az ido elroppen fel ev... Igazabol okot nem ad a ketelkedesre de nem tudsz felejteni. Allando felelembe vagy... Mivan ha ujra megteszi? Szereted nagyon de nem tudsz mar hinni... Mit tennel? Tovabb lepnel?
"Mit tennel? Tovabb lepnel?"
mint a szél...
Ha nem tudsz bízni, akkor ennek semmi értelme így. Ki akarná a fél vagy az egész életét kételkedve, félve leélni?
Konkrétan az esetedre: nem vagyok haragtartó típus, de a párod annyit pingpongozott már köztetek, hogy én eleve nem mertem volna újrakezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!