Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kutyából is lehet szalonna?

Kutyából is lehet szalonna?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki olyan tipus volt hogy minden jól kinéző lányt meg akart kapni magának, rengeteget sikerült is. Imádta a nőket...Pucér nős képek telón, laptopon ezerrel, egyszerre akár több lány.Régi barátnőjét akibe halálosan szerelmes volt megcsalta a legjobb "barátnőjével".

Össze jön egy lánnyal, majd 4 hónapra rá már terhes volt a lány....összeházasodtak....(25 éves a lány, 26 a fiú)

Látszatra jól megvannak, de valóban meg tud ennyire változni egy ember????

Nem fog benne csalódni a lány? főleg h olyan fiatalon, rövid ismeretség után választották egymást?.....

Igazából csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.Lehet egy megrögzött nőcsábászból hűséges családapa?

2011. dec. 6. 15:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
nem sűrűn. szerintem csalódni fog
2011. dec. 6. 15:14
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
véleményem szerint kutyából nem lesz szalonna. valaki nem tudja megtagadni a személyiségét. ha azt a lányt is megcsalta akibe szerelmes volt akkor úgy látszik nem számít neki senki és semmi. fiatal még és egy gyerek nem fogja őt nyugalomra bírni max. ideig óráig.
2011. dec. 6. 15:14
 3/21 A kérdező kommentje:
még a gyerek miatt sem? a család együtt tartása miatt sem?
2011. dec. 6. 15:15
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Én tapasztaltam már ilyet. Hiszek is a változásban, de ahhoz nagy-nagy akarat kell. Hogy az illető férfinak van e akarata, az majd idővel kiderül.
2011. dec. 6. 15:16
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
A gyerek nem tart össze egy kapcsolatot.Inkább,még ront rajta.
2011. dec. 6. 15:21
 6/21 anonim ***** válasza:
Általában kutyából nem lesz szalonna, aki ilyen vérmes, annak a gyerek sem lehet gát, mindhalálig hajtja a vére. Tapasztalat. :-(
2011. dec. 6. 15:23
 7/21 anonim ***** válasza:
nem sokat igaz de ismerek olyat aki egy nő csábász volt és minden nőt megdugott aki az útjába került és jött a végzet asszonya aki elől nem volt menekvés és elsöpörte a srácot és tiszta szerelmes lett...és muszáj volt változnia ha nem akarta hogy elveszítse őt.nagyon nehezen és küzdelemmel sikerült megváltoznia és azóta is boldogok és hálás az égnek hogy ezzel a lánnyal találkozott aki megváltoztatta az életét és kemény feltételeket szabott neki...nem mindenkinek megy magától...van akinek kell egy olyan lány aki erre felhívja a figyelmét..
2011. dec. 6. 15:39
 8/21 anonim ***** válasza:

ma 15:39

szép történtet, de sajnos ez a ritkább változat aki egy szerelemért megváltozik és nem lesz többé szoknyapecér. kívánom hogy a kérdező történetében lévő szereplőkkel is így legyen.

2011. dec. 6. 15:43
 9/21 anonim ***** válasza:
81%

Én egy mai cikkel kezdeném, itt tudsz rápillantani a képre, mert az lenne a lényeg:

[link]

A személyes véleményem az, hogy egyiküket sem kell sajnálni. Egy gyerekhez két ember kell, nem a gólya hozza. Ha a pasi NEM akar gyereket, húzzon gumit, mert CSAK az a biztos, amit ő csinál. A nő meg szedjen tablettát. Ha meg olyan hülye, hogy 4 hónap után akár véletlenül (nem hiszek a véletlenekben), akár szándékosan teherbe esik, mert így akarja megfogni a pasit, akkor nem hiszem, hogy utólag van joga bármi miatt is reklamálni. Úgyhogy szerintem zsák a foltját.

Az idézőjeles barátnőhöz meg csak annyit, hogy én a lány verzióját is meghallgatnám, bár tul.képpen tök mindegy, mert szerintem a hűség döntés kérdése. A megcsalásban NEM a 3 fél (az idézőjeles barátnő) a felelős, hanem az a 2 személy, aki a kapcsolatban benne van, tehát a pasi és a réginek nevezett barátnő.

Ahogy a mostani kapcsolatért is a pasi és a gyermeke anyja felelősek.

Ha a lány azt hiszi, hogy innentől övé a pasi, övé a világ - akkor igen, nagyot fog csalódni. Ha viszont nem hazudik magának, hanem tudja, hogy kutyából nem lesz szalonna, és ennek ellenére akarja és szereti a pasit, olyannak, amilyen, nőcsábásznak és hűtlennek, akkor nem fog csalódni. De őszintén szólva kétlem, hogy ilyennek szeretné.

2011. dec. 6. 15:44
 10/21 anonim ***** válasza:

Nem ismerem őket, így maximum feltételezni tudok dolgokat,ne vedd ténynek.

Szerintem csak meg akarta fogni a pasit a gyerekkel. Ami látszólag és fizikailag talán sikerült, de lelkileg ilyen módon soha nem fog.

Persze meg is változhatott, de nekem van ilyen barátom..3 gyerekkel sikerült rábírni a házasságra (azért a nő sem volt valami nagy ész, nem tudom mi a francot csinált volna, ha egyedül marad), de már akkor megmondta neki, hogy ő nem lesz hűséges..na a csaj nem hitte el, azóta is csalja..

Egyébként mintaapa a faszi, csak nem tud hűséges lenni.

2011. dec. 6. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!