Kutyából is lehet szalonna?
Van egy pasi, aki olyan tipus volt hogy minden jól kinéző lányt meg akart kapni magának, rengeteget sikerült is. Imádta a nőket...Pucér nős képek telón, laptopon ezerrel, egyszerre akár több lány.Régi barátnőjét akibe halálosan szerelmes volt megcsalta a legjobb "barátnőjével".
Össze jön egy lánnyal, majd 4 hónapra rá már terhes volt a lány....összeházasodtak....(25 éves a lány, 26 a fiú)
Látszatra jól megvannak, de valóban meg tud ennyire változni egy ember????
Nem fog benne csalódni a lány? főleg h olyan fiatalon, rövid ismeretség után választották egymást?.....
Igazából csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.Lehet egy megrögzött nőcsábászból hűséges családapa?
ma 15:39
szép történtet, de sajnos ez a ritkább változat aki egy szerelemért megváltozik és nem lesz többé szoknyapecér. kívánom hogy a kérdező történetében lévő szereplőkkel is így legyen.
Én egy mai cikkel kezdeném, itt tudsz rápillantani a képre, mert az lenne a lényeg:
A személyes véleményem az, hogy egyiküket sem kell sajnálni. Egy gyerekhez két ember kell, nem a gólya hozza. Ha a pasi NEM akar gyereket, húzzon gumit, mert CSAK az a biztos, amit ő csinál. A nő meg szedjen tablettát. Ha meg olyan hülye, hogy 4 hónap után akár véletlenül (nem hiszek a véletlenekben), akár szándékosan teherbe esik, mert így akarja megfogni a pasit, akkor nem hiszem, hogy utólag van joga bármi miatt is reklamálni. Úgyhogy szerintem zsák a foltját.
Az idézőjeles barátnőhöz meg csak annyit, hogy én a lány verzióját is meghallgatnám, bár tul.képpen tök mindegy, mert szerintem a hűség döntés kérdése. A megcsalásban NEM a 3 fél (az idézőjeles barátnő) a felelős, hanem az a 2 személy, aki a kapcsolatban benne van, tehát a pasi és a réginek nevezett barátnő.
Ahogy a mostani kapcsolatért is a pasi és a gyermeke anyja felelősek.
Ha a lány azt hiszi, hogy innentől övé a pasi, övé a világ - akkor igen, nagyot fog csalódni. Ha viszont nem hazudik magának, hanem tudja, hogy kutyából nem lesz szalonna, és ennek ellenére akarja és szereti a pasit, olyannak, amilyen, nőcsábásznak és hűtlennek, akkor nem fog csalódni. De őszintén szólva kétlem, hogy ilyennek szeretné.
Nem ismerem őket, így maximum feltételezni tudok dolgokat,ne vedd ténynek.
Szerintem csak meg akarta fogni a pasit a gyerekkel. Ami látszólag és fizikailag talán sikerült, de lelkileg ilyen módon soha nem fog.
Persze meg is változhatott, de nekem van ilyen barátom..3 gyerekkel sikerült rábírni a házasságra (azért a nő sem volt valami nagy ész, nem tudom mi a francot csinált volna, ha egyedül marad), de már akkor megmondta neki, hogy ő nem lesz hűséges..na a csaj nem hitte el, azóta is csalja..
Egyébként mintaapa a faszi, csak nem tud hűséges lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!