Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg változhat-e a férjem?...

Meg változhat-e a férjem? Kutyából lesz-e szalonna?

Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt elvitték 8 hónapra börtönbe hazavártam...Elötte bulizott csajozott,nem tudom most tanult-e belöle vagy egy pár hónap után fojtatni fogja amit eddig csinált?!Mit gondoltok.
2010. okt. 21. 18:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Ezt mi sem tudjuk megmondani. De, ha látod a jeleket, hogy kacsingat vissza a régi életéhez akkor tanácsos otthagyni.

Egyébként miért vitték börtönbe?

2010. okt. 21. 18:28
 2/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem lesz!

Sajnos előbb utóbb rájön megint a szokás:(

Találnál te tőle jobbat, az az én véleményem.

2010. okt. 21. 18:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kutyából nem lesz szalonna. Gondolom, régen is ilyen volt. Akkor meg miért mentél hozzá???
2010. okt. 21. 18:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Ö volt nekem 15 évesen az első 1évig jártunk és marciusba lesz 5 éve hogy együtt élünk,talán azért mert szerettem...
2010. okt. 21. 18:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha szalonna nem is, de kolbász az igen, mint a lókolbász.
2010. okt. 21. 18:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ezredik kérdés ebben a témában. Ha nem kamu:

Nem akarlak megbántani, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi a jó egy ilyen férfiban? Volt egy hasonló munkatársnőm...azaz nem hasonló bocs, hanem a szituáció volt hasonló.

Mindig leoltott, hogy én a "nyomikat"-tehát a csendes, dolgos, értelmes férfiakat szeretem-nem a szexmacsó rosszfiúkat...Hozzá kell tennem ugyanezt művelte vele az összes "fiúja", csak pluszban még verték is.

Legszebb éveidet pazarolod el egy férfiért, akiről már így is van egyfajta tapasztalatod. Miért? Annyi normális férfi van a világon...

2010. okt. 21. 18:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Verés is volt...és nem kamu!!!
2010. okt. 21. 18:52
 8/14 anonim ***** válasza:

mit szeretsz benne??

nem hinném, hogy ez szerelem, ez már csak valami ragaszkodás.

de én biztos nem élnék együtt egy börtöntöltelékkel

2010. okt. 21. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

"Mindig leoltott, hogy én a "nyomikat"-tehát a csendes, dolgos, értelmes férfiakat szeretem-nem a szexmacsó rosszfiúkat..."

Szerintem egy ilyen beállítottságú nő meg is érdemli a verést, ugyanis titokban vágyik rá.

(egy "nyomi")

2010. okt. 21. 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát, akkor folytatom a példát: a munkatársnőm azóta teljesen idegbeteg, 5 évnyi szenvedésből nem tanult, de még mindig hisz abban, hogy a mostani párját képes megváltoztatni. Az közben nem dolgozik, bszik mindenre, lehúzza a jó nagy mocsárba....ezt akarod? Miért mártír valaki?
2010. okt. 21. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!