Meg változhat-e a férjem? Kutyából lesz-e szalonna?
Ezt mi sem tudjuk megmondani. De, ha látod a jeleket, hogy kacsingat vissza a régi életéhez akkor tanácsos otthagyni.
Egyébként miért vitték börtönbe?
szerintem nem lesz!
Sajnos előbb utóbb rájön megint a szokás:(
Találnál te tőle jobbat, az az én véleményem.
Ez az ezredik kérdés ebben a témában. Ha nem kamu:
Nem akarlak megbántani, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi a jó egy ilyen férfiban? Volt egy hasonló munkatársnőm...azaz nem hasonló bocs, hanem a szituáció volt hasonló.
Mindig leoltott, hogy én a "nyomikat"-tehát a csendes, dolgos, értelmes férfiakat szeretem-nem a szexmacsó rosszfiúkat...Hozzá kell tennem ugyanezt művelte vele az összes "fiúja", csak pluszban még verték is.
Legszebb éveidet pazarolod el egy férfiért, akiről már így is van egyfajta tapasztalatod. Miért? Annyi normális férfi van a világon...
mit szeretsz benne??
nem hinném, hogy ez szerelem, ez már csak valami ragaszkodás.
de én biztos nem élnék együtt egy börtöntöltelékkel
"Mindig leoltott, hogy én a "nyomikat"-tehát a csendes, dolgos, értelmes férfiakat szeretem-nem a szexmacsó rosszfiúkat..."
Szerintem egy ilyen beállítottságú nő meg is érdemli a verést, ugyanis titokban vágyik rá.
(egy "nyomi")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!