Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még változhat? Ez normális...

Ez még változhat? Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem tudom, hogy ki vagyok. Pedig lassan már ideje lenne rájönnöm, mert nem 14 éves tini vagyok. Két énem van. Egyszer tök nyílt vagyok, röhögök, közvetlen vagyok. Máskor meg csendes, visszahúzódó, alig szólok bárkihez is. Eléggé kezd idegesíteni a dolog. Azt hiszem azért van ez utóbbi, mert nagyon önbizalom hiányos vagyok. Ezért hallgathatok. Igazából nem tudom. Napokban inkább nyílt voltam, de ma meg csöndes, és sokszor vagyok csöndes. Változtatni akarok ezen, mert nem tartom normálisnak, kommunikálni akarok, társasági ember szeretnék lenni. Tök idegesít, hogy nem tudom, hogy ki vagyok. Szerintetek ez normális dolog?
2011. júl. 29. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok.. nem hiszem hogy bárki lehet mindig ugyanolyan. ez függ hangulattól, időjárástól, mi történt az elmúlt pár napban stb.
2011. júl. 29. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Én ugyan ilyen vagyok csak én már 18 és nagyon kellemetlen mert nagyon nehezen beszélgetek!De mivel már felnőtt vagyok elég sok dolgot magamnak kell elintéznem és egy csomó bátorságot kell szerezzek ahhoz hogy bátran és meggyőzően beszéljek!Nem igazán megy a barátkozás sem és olyan mintha bunkó lennék szóval észreveszem magamon hogy ez már ilyen bunkóság kategória mert nem nagyon beszélgetek!Azaz valaki szól hozzám én meg egyszavas válaszokat adok és sokan szóltak már anyukámnak hogy egy kicsit beképzelt vagyok pedig nem ez nekem is kellemetlen!
2011. júl. 29. 21:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem tudok válaszolni, csak azért írok, mert én is ilyen vagyok. Kíváncsi vagyok a válaszokra.
2011. júl. 29. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Te, Te vagy.:-)) Olyan nincs, hogy egy embernek folyton fülig érjen a szája, ha csak nem retardált.

Millió dologtól függhet a hangulatod, és a kedélyállapotod, és még az is megtörténhet, hogy miközben reggel virgoncan ébredtél, estére rád tör a rosszkedv.

Amiket leírtál, azok kb 100 emberből 90-re jellemzőek. Teljesen normális.

2011. júl. 29. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy ez normális. Abszolúte az!

Kedves kérdező, te éppen abban a korban vagy - annak is a legelején -, amikor az ember mással sem foglalkozik, mint önmagával - ez ebben a korban a normális! -, azzal, hogy kicsoda, hol a helye a világban, és mit akar. Ha még 21 évesen is így érzed magad, még az sem baj. Majd, ha negyvenötésen problémázol ezen, akkor már én is felvonom a szemöldökömet..:) (ha még élek akkor)

Hogy megnyugodj, keresd meg az ERICKSON-i életszakaszokat, a pszichológiai részelgeből a guglin.

Nagyon-nagyon normális, hogy te most ilyen állapotokat mutatsz. Nyugi! Ez a kamaszkor. :)

2011. júl. 29. 21:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) De mégis annyira elbizonytalanító, mikor csöndben maradok(de előtte beszéltem)és mindjárt mondják, hogy de csöndben vagy. Vagy mikor a főnökömmel beszélek, vagyis csak egy szavas válaszokat tudok adni.:S
2011. júl. 29. 21:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Mikor tudom, hogy beszélnem kéne, de ha meg is szólalok, olyan erőltetett.:S
2011. júl. 29. 21:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, nyugi! Aki főnökként nem érti meg egy 14 éves kamasz hullámzó lelkivilágát, az alkalmatlan arra, hogy főnök legyen. (HÉ! Neked miféle főnököd van 14 évesen? Hiszen 16-ig nem is dolgozhatsz!)
2011. júl. 29. 21:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Én azt írtam, hogy 22 vagyok.
2011. júl. 30. 19:56
 10/13 A kérdező kommentje:

Azt írtam, hogy:

"Pedig lassan már ideje lenne rájönnöm, mert nem 14 éves tini vagyok." Ha nem írtam volna, akkor írom, hogy 22 éves vagyok.

2011. júl. 30. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!