Ez még változhat? Ez normális dolog?
Te, Te vagy.:-)) Olyan nincs, hogy egy embernek folyton fülig érjen a szája, ha csak nem retardált.
Millió dologtól függhet a hangulatod, és a kedélyállapotod, és még az is megtörténhet, hogy miközben reggel virgoncan ébredtél, estére rád tör a rosszkedv.
Amiket leírtál, azok kb 100 emberből 90-re jellemzőek. Teljesen normális.
Természetes, hogy ez normális. Abszolúte az!
Kedves kérdező, te éppen abban a korban vagy - annak is a legelején -, amikor az ember mással sem foglalkozik, mint önmagával - ez ebben a korban a normális! -, azzal, hogy kicsoda, hol a helye a világban, és mit akar. Ha még 21 évesen is így érzed magad, még az sem baj. Majd, ha negyvenötésen problémázol ezen, akkor már én is felvonom a szemöldökömet..:) (ha még élek akkor)
Hogy megnyugodj, keresd meg az ERICKSON-i életszakaszokat, a pszichológiai részelgeből a guglin.
Nagyon-nagyon normális, hogy te most ilyen állapotokat mutatsz. Nyugi! Ez a kamaszkor. :)
Azt írtam, hogy:
"Pedig lassan már ideje lenne rájönnöm, mert nem 14 éves tini vagyok." Ha nem írtam volna, akkor írom, hogy 22 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!