Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még változhat? Ez normális...

Ez még változhat? Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem tudom, hogy ki vagyok. Pedig lassan már ideje lenne rájönnöm, mert nem 14 éves tini vagyok. Két énem van. Egyszer tök nyílt vagyok, röhögök, közvetlen vagyok. Máskor meg csendes, visszahúzódó, alig szólok bárkihez is. Eléggé kezd idegesíteni a dolog. Azt hiszem azért van ez utóbbi, mert nagyon önbizalom hiányos vagyok. Ezért hallgathatok. Igazából nem tudom. Napokban inkább nyílt voltam, de ma meg csöndes, és sokszor vagyok csöndes. Változtatni akarok ezen, mert nem tartom normálisnak, kommunikálni akarok, társasági ember szeretnék lenni. Tök idegesít, hogy nem tudom, hogy ki vagyok. Szerintetek ez normális dolog?
2011. júl. 29. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok 18 vagyok.. van hogy benem áll a szám persze ahoz egy adott társaság kell és van hogy megse mukkanok pedig kellene. Ez igazából nem baj :) ilyen vagy ez azt jelenti hogy nem enegded magadhoz közel az embereket csak ha megbízol valakiben ne streszeld túl magad ezeken a dolgokon :)
2011. aug. 3. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:

A hangulat ingadozás általában tiniknél gyakori, de ezek szerint téged még elkísér egy darabig.

Érdekelne, hogy mindig is ilyen voltál vagy csak az utóbbi időben jelentkezett ez?

Aztán, vannak -e barátaid esetleg partnered? Manapság történnek -e/történtek-e komoly események az életedben?

Értek ezalatt komoly változásokat, a családod terén, az életviteled terén, a munkahelyeden stb.

Aztán, amikor rád jön ez a fajta viselkedés tudatában vagy ennek, vagy csak akkor kezd el zavarni, amikor már kezdesz feloldódni? Esetleg nem azért jön rád , mert épp több figyelmet várnál el a külvilágtól magad felé? Az önbizalom hiány simán lehet ennek a háta mögött...

2011. aug. 4. 00:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazából elég stresszes az életem. Amióta tudom, anyámék kínlódtak egymással, most valószínűleg6 válnak. Partneremmel is gondok voltak folyton, most szakítottam, 6 évig voltunk együtt. Amúgy jah, elég önbizalomhiányos vagyok, nagyon szeretnék beszédesebb lenni. De mintha le lenne már blokkolva az agyam, nem jönnek a gondolatok a beszélgetéseknél. Na meg úgy érzem, hogy tök hülye vagyok. Sajnos nem is gondolkozok átlagosan, nem tudom miért, kicsit mindig más véleményen vagyok, mint úgy általában egy társaságban. Nekem konkrét dolgokról mindig más jut az eszembe. Amúgy nem voltam ilyen. Kiskoromban nagyon nagy szám volt és beszédes kislány voltam. Ahogy nőttem fel egyre inkább ilyen lettem.
2011. aug. 6. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!